Ячка ідеально поєднується з молоком, цукром, м’ясом.
Для того, щоб каша вийшла смачною, потрібно дотримуватися правильних пропорцій при приготуванні.
Так, на 200 г крупи потрібно брати не менше 500 мл води та сіль за смаком. Але покращити смакові якості допоможе вершкове масло. На цю кількість крупи потрібно додати 50 г.
Перед приготуванням промивають крупу під проточною водою не менше трьох разів. Це допоможе зробити її розсипчастою. Потім ячку заливають холодною водою та ставлять на сильний вогонь. Коли вода закипить, необхідно зменшити вогонь і накрити кришкою каструлю.
Варять ячну кашу 15 хвилин, можна не помішувати. Наприкінці приготування солять і додають шматочок масла. Вимикають вогонь і залишають під кришкою ще доходити на хвилин 10, після чого кашу можна їсти.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що потрібно додати при варінні картоплі, щоб вона вийшла білою.
У парламенті зареєстрували законопроєкт, який пропонує заборонити виїзд ще одній категорії чоловіків.
Обираєте перець для посадки наступного сезону? Фахівці визначили три найкращі сорти.
Хочете чогось солодкого, але лінь довго готувати? Приготуйте знаменитий шоколадний торт за мінімум часу!
Частина внутрішньо переміщених осіб уже втратила виплати. Під загрозою — й інші категорії переселенців.
Українці зможуть отримати грошову допомогу в межах програми "Зимова підтримка", не подаючи заявку через "Дію".
Частина пенсіонерів може втратити більшу частину пенсійних виплат. Деталі розповіли в Пенсійному фонді України.