Новини

Ячна каша стане улюбленим гарніром: що потрібно додати під час приготування

Ячка ідеально поєднується з молоком, цукром, м’ясом.

Для того, щоб каша вийшла смачною, потрібно дотримуватися правильних пропорцій при приготуванні.

Так, на 200 г крупи потрібно брати не менше 500 мл води та сіль за смаком. Але покращити смакові якості допоможе вершкове масло. На цю кількість крупи потрібно додати 50 г.

Перед приготуванням промивають крупу під проточною водою не менше трьох разів. Це допоможе зробити її розсипчастою. Потім ячку заливають холодною водою та ставлять на сильний вогонь. Коли вода закипить, необхідно зменшити вогонь і накрити кришкою каструлю.

Варять ячну кашу 15 хвилин, можна не помішувати. Наприкінці приготування солять і додають шматочок масла. Вимикають вогонь і залишають під кришкою ще доходити на хвилин 10, після чого кашу можна їсти.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що потрібно додати при варінні картоплі, щоб вона вийшла білою.

Новое на сайте

  • Статті

Твій світ техніки з МТА: гарантія та 200 грн на першу покупку

Мрієш про новий смартфон, геймерську консоль чи розумний гаджет для дому? Тоді час зазирнути до…

06/06/2025 02:07
  • Новини

Погода в Україні на п’ятницю, 6 червня

6 червня очікується погода без опадів, за винятком західних областей. У п'ятницю буде дуже тепло,…

05/06/2025 22:16
  • Новини

Магнітні бурі на п’ятницю, 6 червня 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

05/06/2025 21:48
  • Статті

Як кохання та пісні Павла Зіброва повернули українського журналіста до життя

У День Незалежності 2024 року російський ракетний удар по Краматорську став трагічним для журналістської спільноти.…

05/06/2025 20:58
  • Статті

Таємниці Зелених свят: згадаємо обряд «водити Куща» та закликаємо щедре літо

Тиждень зелених свят в Україні здавна пов’язують із силами живої природи та відродженням життя.

05/06/2025 19:59
  • Новини

Кому негайно потрібно пройти медогляд: попередження МОЗу

МОЗ нагадує про необхідніить медогляду дня деякизх категорій українців.

05/06/2025 18:58