Ячка ідеально поєднується з молоком, цукром, м’ясом.
Для того, щоб каша вийшла смачною, потрібно дотримуватися правильних пропорцій при приготуванні.
Так, на 200 г крупи потрібно брати не менше 500 мл води та сіль за смаком. Але покращити смакові якості допоможе вершкове масло. На цю кількість крупи потрібно додати 50 г.
Перед приготуванням промивають крупу під проточною водою не менше трьох разів. Це допоможе зробити її розсипчастою. Потім ячку заливають холодною водою та ставлять на сильний вогонь. Коли вода закипить, необхідно зменшити вогонь і накрити кришкою каструлю.
Варять ячну кашу 15 хвилин, можна не помішувати. Наприкінці приготування солять і додають шматочок масла. Вимикають вогонь і залишають під кришкою ще доходити на хвилин 10, після чого кашу можна їсти.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що потрібно додати при варінні картоплі, щоб вона вийшла білою.
Частина українців уже з жовтня можуть отримати нову грошову допомогу. Втім, для її оформлення потрібно…
Після руйнування Каховської ГЕС замість пустелі утворився найбільший у Європі вербово-тополевий ліс, відновилися річки та…
Очищення – перший і один із найважливіших етапів у догляді за шкірою. Саме з нього…
Як розвивалася пенсійна система у світі та в СРСР? Хто першим почав отримувати пенсії, чому…
Позивачка довела у суді порушення банком її прав, але отримала лише частину компенсації. Яку суму…
Чи заплановано до завершення 2025 року додаткове підвищення пенсій українцям і коли буде наступна індексація…