Ячка ідеально поєднується з молоком, цукром, м’ясом.
Для того, щоб каша вийшла смачною, потрібно дотримуватися правильних пропорцій при приготуванні.
Так, на 200 г крупи потрібно брати не менше 500 мл води та сіль за смаком. Але покращити смакові якості допоможе вершкове масло. На цю кількість крупи потрібно додати 50 г.
Перед приготуванням промивають крупу під проточною водою не менше трьох разів. Це допоможе зробити її розсипчастою. Потім ячку заливають холодною водою та ставлять на сильний вогонь. Коли вода закипить, необхідно зменшити вогонь і накрити кришкою каструлю.
Варять ячну кашу 15 хвилин, можна не помішувати. Наприкінці приготування солять і додають шматочок масла. Вимикають вогонь і залишають під кришкою ще доходити на хвилин 10, після чого кашу можна їсти.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що потрібно додати при варінні картоплі, щоб вона вийшла білою.
Мрієш про новий смартфон, геймерську консоль чи розумний гаджет для дому? Тоді час зазирнути до…
6 червня очікується погода без опадів, за винятком західних областей. У п'ятницю буде дуже тепло,…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
У День Незалежності 2024 року російський ракетний удар по Краматорську став трагічним для журналістської спільноти.…
Тиждень зелених свят в Україні здавна пов’язують із силами живої природи та відродженням життя.
МОЗ нагадує про необхідніить медогляду дня деякизх категорій українців.