Отже, спочатку перлову крупу потрібно ретельно промити у великій кількості води. Потім крупу висипають у каструлю з товстим дном і заливають водою, щоб вона трохи покрила її.
Ставлять каструлю на плиту і коли рідина почне кипіти, вливають склянку холодної води.
Після того, як вода закипить, знову доливають склянку холодної води. Такий прийом слід повторити не менше 4 разів. Після цього вогонь зменшують до мінімуму і варять до повної готовності.
Також прискорює процес варіння і шматочок вершкового масла, який потрібно кинути в каструлю, коли рідина з крупою почне кипіти. Вся справа в тому, що завдяки маслу на поверхні утворюється жирна плівка, часе через неї крупа і звариться набагато швидше.
Ну, а якщо експериментувати не хочеться, тоді просто замочіть крупу на ніч.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як швидко зварити горох.
Легкий, ніжний і шоколадний: цей торт без випікання із заварним кремом стане улюбленим десертом для…
Споживачі можуть вимагати компенсацію за комунальні послуги. Для цього слід написати письмову заяву надавачу послуг…
Клієнт Ощадбанку поскаржився на списання 47 тисяч гривень з пенсійної картки без його відома. Банк…
Стартувала виплата пенсій за вересень. Пенсіонери отримають її в різний період, а дехто – і…
Для різних категорій споживачів у вересні діятимуть різні тарифи на газ. У скільки обійдеться вартість…
Пенсійний фонд України нагадує, що частина українців можуть подати заявки на отримання компенсацій за продукти…