Не у всіх господинь смажена цибуля виходить золотистою і смачною. Щоб збільшити шанси створення продукту потрібної консистенції і потрібного кольору, рекомендується використовувати додатковий інгредієнт.
І цей інгредієнт – звичайна цукрова пудра. Саме пудрою і потрібно посипати нарізану цибулю, що знаходиться на розігрітій сковороді.
Застосування даного кулінарного секрету стане гарантією появи у смаженої цибулі золотистості та більш цікавого та збалансованого смаку.
Але пам’ятайте, що потрібно використовувати не цукор, а саме пудру. І кількість інгредієнта має бути мінімальною, інакше цукор заб’є увесь смак цибулі.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому жовток яйця синіє при варінні.
Чи має право роботодавець вимагати від працівника виконувати свою роботу під час повітряної тривоги?
Магнітні бурі впливають на здоров'я багатьох людей, і щоб добре підготуватися до складного періоду, потрібно…
Деякі паспорти можуть втратити чинність – і ви залишитися без документа. Що саме стати причиною…
Частина отримувачів соцдопомоги може опинитися без виплат – і причина в новій процедурі, яку запровадили…
Цей виняток у пенсійному законодавстві стосується не всіх, але якщо ви підпадаєте під категорію –…
Здається, що в тіні росте лише трава? Насправді є десятки культур, які чудово почуваються без…