Не у всіх господинь смажена цибуля виходить золотистою і смачною. Щоб збільшити шанси створення продукту потрібної консистенції і потрібного кольору, рекомендується використовувати додатковий інгредієнт.
І цей інгредієнт – звичайна цукрова пудра. Саме пудрою і потрібно посипати нарізану цибулю, що знаходиться на розігрітій сковороді.
Застосування даного кулінарного секрету стане гарантією появи у смаженої цибулі золотистості та більш цікавого та збалансованого смаку.
Але пам’ятайте, що потрібно використовувати не цукор, а саме пудру. І кількість інгредієнта має бути мінімальною, інакше цукор заб’є увесь смак цибулі.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому жовток яйця синіє при варінні.
Пенсійні пільги прокурорам давно хотіли скасувати, але все ніяк не можуть цього зробити. Що відомо…
Триває реєстрація на отримання грошрвої допомоги. Хто може скористатися програмою та що для цього потрібно.
Підхід до нарахування допомоги на оплату житлово-комунальних послуг змінили. Хто втратить право на пільги.
Відомий благодійний фонд запрошує українців отримати безкоштовні продуктові набори. Як це зробити.
Росія продовжує вбивати мирних жителів України. У Генштабі ЗСУ детально розповіли про ситуацію на фронті…
Пенсіонери у 2025 році можуть отримати надбавку до пенсії. Що для цього потрібно.