Не у всіх господинь смажена цибуля виходить золотистою і смачною. Щоб збільшити шанси створення продукту потрібної консистенції і потрібного кольору, рекомендується використовувати додатковий інгредієнт.
І цей інгредієнт – звичайна цукрова пудра. Саме пудрою і потрібно посипати нарізану цибулю, що знаходиться на розігрітій сковороді.
Застосування даного кулінарного секрету стане гарантією появи у смаженої цибулі золотистості та більш цікавого та збалансованого смаку.
Але пам’ятайте, що потрібно використовувати не цукор, а саме пудру. І кількість інгредієнта має бути мінімальною, інакше цукор заб’є увесь смак цибулі.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому жовток яйця синіє при варінні.
Найгостріше фінансові труднощі відчувають літні люди у Східній Європі, особливо в Балтійських державах, тоді як…
Все частіше українські пенсіонери стикаються з тим, що банки списують кошти з рахунків без попередження.…
Протягом дня 16-го жовтня передбачається у більшості областей України досить комфортна температура повітря, +10+15 градусів,…
У дні магнітних бур медики радять знизити фізичне та психоемоційне навантаження, повноцінно висипатися.
Яблука - ідеальна основа для затишної осінньої випічки. Спробуйте приготувати простий та корисний яблучний манник:…
Перехід на опалювальний сезон – час актуалізувати інформацію про субсидії. Дізнайтесь, хто має повторно звертатися…