Новини

Навіщо досвідчені господині посипають цибулю цукровою пудрою: секрет здивує багатьох

Не у всіх господинь смажена цибуля виходить золотистою і смачною. Щоб збільшити шанси створення продукту потрібної консистенції і потрібного кольору, рекомендується використовувати додатковий інгредієнт.

І цей інгредієнт – звичайна цукрова пудра. Саме пудрою і потрібно посипати нарізану цибулю, що знаходиться на розігрітій сковороді.

Застосування даного кулінарного секрету стане гарантією появи у смаженої цибулі золотистості та більш цікавого та збалансованого смаку.

Але пам’ятайте, що потрібно використовувати не цукор, а саме пудру. І кількість інгредієнта має бути мінімальною, інакше цукор заб’є увесь смак цибулі.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому жовток яйця синіє при варінні.

Новое на сайте

  • Новини

Бідність пенсіонерів у Європі: де найскладніше жити на старості?

Найгостріше фінансові труднощі відчувають літні люди у Східній Європі, особливо в Балтійських державах, тоді як…

16/10/2025 06:33
  • Новини

Банк списав 3000 гривень з картки пенсіонера без попередження: що сталося

Все частіше українські пенсіонери стикаються з тим, що банки списують кошти з рахунків без попередження.…

16/10/2025 05:01
  • Новини

Погода в Україні на четвер, 16 жовтня

Протягом дня 16-го жовтня передбачається у більшості областей України досить комфортна температура повітря, +10+15 градусів,…

15/10/2025 23:28
  • Новини

Магнітні бурі на четвер, 16 жовтня 2025 року: метеозалежним приготуватися

У дні магнітних бур медики радять знизити фізичне та психоемоційне навантаження, повноцінно висипатися.

15/10/2025 22:59
  • Новини

Осінні рецепти: яблучний манник – корисний пиріг з яблуками за годину

Яблука - ідеальна основа для затишної осінньої випічки. Спробуйте приготувати простий та корисний яблучний манник:…

15/10/2025 21:48
  • Новини

Субсидії на опалювальний сезон 2025-2026: хто має подавати заяву

Перехід на опалювальний сезон – час актуалізувати інформацію про субсидії. Дізнайтесь, хто має повторно звертатися…

15/10/2025 20:59