Новини

Чому не можна додавати мед у чай – відповідь здивує багатьох

Вся справа у тому, що мед дуже чутливий до нагрівання: чим вища температура, тим менше в ньому залишається корисного.

Вже при температурі 42 градуси кількість корисних речовин у меді сходить нанівець.

Також гаряча вода змінює рівень pH меду, знижує його антисептичні властивості.

А ось окремо вживання гарячого чаю та меду справді дуже ефективно у боротьбі з застудою.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як мед допоможе впоратися з хворими суглобами.

Новое на сайте

  • Новини

Кекси можуть бути не тільки солодкими: приготуйте ситні яєчні кекси із зеленню

Кекси - це не тільки звичний солодкий десерт. На основі яєць можна готувати дуже смачні,…

21/05/2025 18:19
  • Новини

“Дія” стає платною: які послуги і для кого коштуватимуть гроші вже з червня

З 1 червня у "Дії" з'являться платні функції: "Дія" починає монетизувати послуги

21/05/2025 17:40
  • Новини

В Україні почали перевіряти оголошення про роботу: хто постраждає

Фахівці перевіряють вакансії, розміщені роботодавцями та кадровими агентствами.

21/05/2025 16:25
  • Новини

Чому в’януть і жовтіють помідори – ось чим треба полити рослини

Розсада добре прижилася, але з настанням спеки, незважаючи на поливи, кущики починають в'янути, а листя…

21/05/2025 15:18
  • Новини

Кекс «П’ятихвилинка»: готуємо ідеальний десерт за мінімум часу

Порадуйте своїх рідних і гостей неймовірно ніжним десертом, який готується за лічені хвилини без особливих…

21/05/2025 14:35
  • Статті

5 речей, які ти не знала про історію жіночих кедів

За своє століття існування кеди перетворилися із суто функціонального спортивного взуття на культурний феномен, що…

21/05/2025 13:57