Новини

Для чого досвідчені господині посипають м’ясо содою – багато хто навіть не здогадується

Якщо ви купили шматок старої курки або яловичини, товщина якого становить 2-3 см, його варто рівномірно посипати содою та залишити в холодильнику на пару годин, після чого потрібно ретельно промити і можна приступати до приготування. Якщо ви зібралися приготувати шашлик до святкового столу – замочіть м’ясо на дві години в розчині, що складається з літра мінеральної води і чайної ложки соди.

Через зазначений час м’ясо варто обполоснути, злегка підсушити та замаринувати.

Що стосується котлет, то за допомогою цієї ж соди можна зробити їх більш соковитими і м’якими. Просто додайте її до фаршу. На кілограм продукту знадобиться одна чайна ложка, після чого фарш варто відставити на 20 хвилин.

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на вівторок, 8 липня 2025 року

8 липня у північних областях та на Вінниччині очікуються дощі, на решті територіях - без…

07/07/2025 22:50
  • Новини

Магнітні бурі на вівторок, 8 липня 2025 року: чи слід очікувати геомагнітні хвилювання цього дня

Слід пам'ятати, що Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися.

07/07/2025 22:31
  • Новини

Холодний огірковий суп, який допоможе відчути свіжість та прохолоду

У спеку не хочеться довго стояти біля плити. Ми пропонуємо вам швидкі та оригінальні літні…

07/07/2025 21:59
  • Статті

Про що попереджає біль у ногах: ігнорувати та сподіватися на авось не слід

Якщо у вас під час ходьби стали боліти або німіти ноги, варто звернутися до лікаря…

07/07/2025 21:21
  • Новини

Як ми самі “вбиваємо” батарею смартфона: 6 помилок, яких легко уникнути

Смартфон розряджається швидше, ніж хотілося б? Можливо, справа не у старому акумуляторі, а у повсякденних…

07/07/2025 20:52
  • Статті

Лимонна кислота: 5 простих способів навести ідеальну чистоту будинку

Ви здивуєтеся, дізнавшись, на що здатна звичайна лимонна кислота. Ось кілька лайфхаків, які варто спробувати…

07/07/2025 20:21