Новини

Для чого досвідчені господині посипають м’ясо содою – багато хто навіть не здогадується

Якщо ви купили шматок старої курки або яловичини, товщина якого становить 2-3 см, його варто рівномірно посипати содою та залишити в холодильнику на пару годин, після чого потрібно ретельно промити і можна приступати до приготування. Якщо ви зібралися приготувати шашлик до святкового столу – замочіть м’ясо на дві години в розчині, що складається з літра мінеральної води і чайної ложки соди.

Через зазначений час м’ясо варто обполоснути, злегка підсушити та замаринувати.

Що стосується котлет, то за допомогою цієї ж соди можна зробити їх більш соковитими і м’якими. Просто додайте її до фаршу. На кілограм продукту знадобиться одна чайна ложка, після чого фарш варто відставити на 20 хвилин.

Новое на сайте

  • Новини

Цей продукт після 50 років може стати небезпечним для серця: що треба виключити з раціону

Звичний продукт на тарілці після 50 може стати тихим ворогом для серця. Лікарі радять бути…

26/08/2025 07:49
  • Новини

Кабмін хоче посилити контроль за оплатою комуналки пільговиками: кого зачепить

Кабмін планує зобов’язати пільговиків щомісяця спрямовувати отримані від держави кошти виключно на оплату комунальних рахунків.…

26/08/2025 05:38
  • Новини

Погода в Україні на вівторок, 26 серпня

В Україні завтра дощ очікується на півночі, північному заході, а також місцями у Полтавській, Черкаській…

25/08/2025 22:54
  • Новини

Магнітні бурі на вівторок, 26 серпня 2025 року: чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня

Спостереження за сонячною активністю дозволяє як прогнозувати явища, а й краще розуміти процеси.

25/08/2025 22:21
  • Статті

Коли алкоголь стає заміною лікаря: чому чоловіки похилого віку починають пити

"Чоловік спивається, і я не знаю, що робити" - такі слова нерідко звучать від жінок,…

25/08/2025 21:58
  • Новини

З 1 вересня у частини українців виплати зростуть: хто щомісячно отримуватиме 2000 гривень

Додаткові виплати за роботу у складних умовах збільшаться вдвічі. Вже з вересня держава нараховуватиме по…

25/08/2025 20:59