Новини

Для чого досвідчені господині посипають м’ясо содою – багато хто навіть не здогадується

Якщо ви купили шматок старої курки або яловичини, товщина якого становить 2-3 см, його варто рівномірно посипати содою та залишити в холодильнику на пару годин, після чого потрібно ретельно промити і можна приступати до приготування. Якщо ви зібралися приготувати шашлик до святкового столу – замочіть м’ясо на дві години в розчині, що складається з літра мінеральної води і чайної ложки соди.

Через зазначений час м’ясо варто обполоснути, злегка підсушити та замаринувати.

Що стосується котлет, то за допомогою цієї ж соди можна зробити їх більш соковитими і м’якими. Просто додайте її до фаршу. На кілограм продукту знадобиться одна чайна ложка, після чого фарш варто відставити на 20 хвилин.

Новое на сайте

  • Новини

Магнітні бурі на п’ятницю, 23 травня

Що чекає на метеозалежних людей? Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

22/05/2025 21:29
  • Новини

В який момент солити плов, щоб він вийшов смачним

Досвідчені кухарі знають маленький секрет смачного плову. Щоб плов вийшов чудово ніжним та смачним, потрібно…

22/05/2025 20:58
  • Новини

В Україні різко подорожчали яйця: скільки коштує десяток яєць – ціни у супермаркетах

За рік яйця подорожчали майже на 75%, але у квітні-травні почали дешевшати. Експерти пояснюють, коли…

22/05/2025 20:35
  • Новини

Важливо знати: коли українці можуть призупинити оплату комуналки

Тисячі українців виявилися далеко від своїх будинків через війну. Що робити з комунальними платежами, якщо…

22/05/2025 19:34
  • Новини

Найвесняніша страва: салат з кульбаби

Ми чули про те, як наші бабусі їли лободу і жували цикорій, як корисний кульбаба.…

22/05/2025 18:57
  • Статті

Безкоштовно: у списку можуть бути і ваші препарати

Програма «Доступні ліки» діє в Україні з 2019 року. За цією програмою можна отримувати певні…

22/05/2025 18:57