Якщо ви купили шматок старої курки або яловичини, товщина якого становить 2-3 см, його варто рівномірно посипати содою та залишити в холодильнику на пару годин, після чого потрібно ретельно промити і можна приступати до приготування. Якщо ви зібралися приготувати шашлик до святкового столу – замочіть м’ясо на дві години в розчині, що складається з літра мінеральної води і чайної ложки соди.
Через зазначений час м’ясо варто обполоснути, злегка підсушити та замаринувати.
Що стосується котлет, то за допомогою цієї ж соди можна зробити їх більш соковитими і м’якими. Просто додайте її до фаршу. На кілограм продукту знадобиться одна чайна ложка, після чого фарш варто відставити на 20 хвилин.
Звичний продукт на тарілці після 50 може стати тихим ворогом для серця. Лікарі радять бути…
Кабмін планує зобов’язати пільговиків щомісяця спрямовувати отримані від держави кошти виключно на оплату комунальних рахунків.…
В Україні завтра дощ очікується на півночі, північному заході, а також місцями у Полтавській, Черкаській…
Спостереження за сонячною активністю дозволяє як прогнозувати явища, а й краще розуміти процеси.
"Чоловік спивається, і я не знаю, що робити" - такі слова нерідко звучать від жінок,…
Додаткові виплати за роботу у складних умовах збільшаться вдвічі. Вже з вересня держава нараховуватиме по…