Вимочування здатне позбавити печінку від сторонніх «ароматів», прибрати гіркоту і зробити її м’якою та соковитою.
Якщо використовувати для цього молоко, процес розтягнеться мінімум на пару годин. Але є й інший спосіб, який дозволить вам заощадити не лише час, а й гроші – молоко зараз недешеве, а згодом його доведеться вилити.
Наберіть необхідну кількість води і розчиніть у ній сіль та цукор. На один літр рідини знадобиться по столовій ложці кожної з сипких речовин. Печінку потрібно очистити від плівки і нарізати на шматки, після чого занурити в розчин і залишити на 45 хвилин. Після вимочування печінку можна не промивати – достатньо відкинути шматочки на друшляк, щоб зайва рідина стекла.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, навіщо при варінні гречки додавати соду.
7 липня на Івано-Франківщині очікується дощ, на решті територій без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень починається з важливої астрологічної події — інгресії Урана у знак Близнята. Цей момент можна…
Хочете здивувати гостей чи просто побалувати себе чимось легким та смачним? Спробуйте десерт «Бульбашки» –…
У православній традиції святі посідають особливе місце – не як заміна Богу, а як наші…
Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…