Новини

У чому вимочити печінку, щоб прибрати гіркоту та специфічний запах: спосіб здивує багатьох

Вимочування здатне позбавити печінку від сторонніх «ароматів», прибрати гіркоту і зробити її м’якою та соковитою.

Якщо використовувати для цього молоко, процес розтягнеться мінімум на пару годин. Але є й інший спосіб, який дозволить вам заощадити не лише час, а й гроші – молоко зараз недешеве, а згодом його доведеться вилити.

Наберіть необхідну кількість води і розчиніть у ній сіль та цукор. На один літр рідини знадобиться по столовій ложці кожної з сипких речовин. Печінку потрібно очистити від плівки і нарізати на шматки, після чого занурити в розчин і залишити на 45 хвилин. Після вимочування печінку можна не промивати – достатньо відкинути шматочки на друшляк, щоб зайва рідина стекла.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, навіщо при варінні гречки додавати соду.

Новое на сайте

  • Новини

Кабмін змінив правила мобілізації з 1 листопада: кого це торкнеться?

Уряд оптимізує процес мобілізації. Що це означає і як працюватиме нова система?

25/10/2025 18:00
  • Новини

Пенсійний фонд: хто з працюючих пенсіонерів і коли отримає автоматичний перерахунок виплат

У ПФУ пояснили, коли пенсіонерам варто звертатися за перерахунком. Головні умови.

25/10/2025 17:00
  • Новини

Кількість пенсіонерів в Україні неухильно скорочується: у яких регіонах їх найбільше

Нові цифри Пенсійного фонду. Регіони з найвищими виплатами та найбільшою кількістю одержувачів.

25/10/2025 16:00
  • Новини

Як утеплити вхідні двері за годину: простий спосіб без ремонту

Зробіть це швидко, без інструментів і додаткових витрат. Ось як холодні двері перетворюються на теплі…

25/10/2025 15:00
  • Новини

Виключають, коли хочуть? ДТЕК пояснив, чому графіки відключень постійно змінюються

Не хаос і не збій. ДТЕК розкрив причину різких змін графіків відключень.

25/10/2025 14:00
  • Новини

Інструкція для пенсіонерів: як подати заявку на нове посвідчення без візиту до Фонду

Втратили пенсійне посвідчення? Пенсійний фонд пояснив, як швидко відновити документ.

25/10/2025 13:00