Відповідає лікарка-дієтолог Тетяна Фіалкова:
«Існує думка, що цей продукт важко засвоюється, тому його не слід їсти. Так, бобові важкуваті, проте дуже корисні, просто потрібно їх правильно готувати: замочувати, варити досить довго на маленькому вогні, додавати спеції. Ось тоді вони добре засвоюватимуться. Корисні властивості бобові не втратять, якщо їх заморозити. Наприклад, зелений горошок можна заморожувати у свіжому вигляді, а потім розмороженим або приготовленим на пару вживати в їжу.
Можна бобові пророщувати, а потім додавати до салатів, можна купити вже пророщені бобові – у них теж максимум поживних речовин. Це найкращий варіант для людей, які не люблять бобові або бояться їсти їх через тяжкість. У бобових, як і в рибі, дуже багато фосфору, не слід забувати про це».
Частина українців можуть отримати грошову допомогу від міжнародного фонду в межах нового етапу програми фінансової…
Комунальники зробили важливу заяву, що торкнеться частини українців. Плату за газ у травні можуть не…
Частина пенсіонерів можуть отримати безкоштовні продукти харчування від відомого міжнародного фонду. Як це зробити.
Частина українців можуть залишитися без пенсій. Які вимоги потрібно обов'язково виконати, щоб отримувати пенсійні виплати.
21 травня в Україні відзначають Всесвітній день культурного різноманіття в ім’я діалогу та розвитку, Міжнародний…
Статистика свідчить, що середня українська пенсія становить третину середньої зарплати. Скільки ж пенсії нарахують при…