Новини

Квашена капуста по-галицьки – старовинний рецепт

Інгредієнти:

капуста білокачанна – 1 шт.,

буряк – 200 г,

селера – 100 г,

часник – 1 головка,

кмин – 15 г,

сіль – 2 столові ложки,

вода – 1 л,

мед – 2 столові ложки.

Приготування:

  1. Буряк і селеру почистити, порізати соломкою.
  2. Зубчики часнику розрізати навпіл.
  3. Капусту розрізати на вісім частин, щоб качан тримав листя.
  4. У банку шарами скласти капусту, буряк, селеру, пересипаючи кмином і часником.
  5. У киплячій воді розчинити сіль та мед.
  6. Залити гарячим розчином повністю всю капусту.
  7. Накрити банку марлею і поставити при кімнатній температурі на 7-14 днів.
  8. Коли капуста набуде рівномірно рожевого кольору – закрити кришкою і поставити в холодильник.

Новое на сайте

  • Новини

Магнітні бурі на понеділок, 7 липня 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

06/07/2025 20:56
  • Новини

Гороскоп на тиждень із 7 по 13 липня: світ змінює мову, і нам важливо навчитися говорити нею

Тиждень починається з важливої астрологічної події — інгресії Урана у знак Близнята. Цей момент можна…

06/07/2025 20:42
  • Новини

Смачний, корисний, освіжаючий десерт – найкраще, що можна придумати у спекотні літні дні

Хочете здивувати гостей чи просто побалувати себе чимось легким та смачним? Спробуйте десерт «Бульбашки» –…

06/07/2025 19:48
  • Статті

Чому важливо молитися святим: уроки православної традиції

У православній традиції святі посідають особливе місце – не як заміна Богу, а як наші…

06/07/2025 18:56
  • Статті

Як дожити до 90: що справді впливає на тривалість життя

Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…

06/07/2025 17:59
  • Новини

Закон, який може позбавити українців останнього житла: як працює система домогосподарств

Скандальний закон, ухвалений без особливої ​​уваги 2022 року, може коштувати українцям їхнього останнього майна. Новий…

06/07/2025 16:59