Новини

Квашена капуста по-галицьки – старовинний рецепт

Інгредієнти:

капуста білокачанна – 1 шт.,

буряк – 200 г,

селера – 100 г,

часник – 1 головка,

кмин – 15 г,

сіль – 2 столові ложки,

вода – 1 л,

мед – 2 столові ложки.

Приготування:

  1. Буряк і селеру почистити, порізати соломкою.
  2. Зубчики часнику розрізати навпіл.
  3. Капусту розрізати на вісім частин, щоб качан тримав листя.
  4. У банку шарами скласти капусту, буряк, селеру, пересипаючи кмином і часником.
  5. У киплячій воді розчинити сіль та мед.
  6. Залити гарячим розчином повністю всю капусту.
  7. Накрити банку марлею і поставити при кімнатній температурі на 7-14 днів.
  8. Коли капуста набуде рівномірно рожевого кольору – закрити кришкою і поставити в холодильник.

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на четвер, 21 серпня

21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.

20/08/2025 23:14
  • Новини

Магнітні бурі на четвер, 21 серпня 2025 року: хвилюватись або відпочивати

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…

20/08/2025 22:46
  • Новини

Забудьте про магазин: 2 рецепти натуральних домашніх соусів з яскравим смаком

Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…

20/08/2025 22:13
  • Новини

Пенсії з вересня 2025 року: хто отримає доплати і що важливо знати

Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.

20/08/2025 21:36
  • Новини

Українці зможуть отримати безкоштовні ліки та медвироби – Кабмін оновив список

З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…

20/08/2025 20:52
  • Новини

Ідеальні котлети: секрети, які знають не всі господині

Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…

20/08/2025 19:49