Новини

Квашена капуста по-галицьки – старовинний рецепт

Інгредієнти:

капуста білокачанна – 1 шт.,

буряк – 200 г,

селера – 100 г,

часник – 1 головка,

кмин – 15 г,

сіль – 2 столові ложки,

вода – 1 л,

мед – 2 столові ложки.

Приготування:

  1. Буряк і селеру почистити, порізати соломкою.
  2. Зубчики часнику розрізати навпіл.
  3. Капусту розрізати на вісім частин, щоб качан тримав листя.
  4. У банку шарами скласти капусту, буряк, селеру, пересипаючи кмином і часником.
  5. У киплячій воді розчинити сіль та мед.
  6. Залити гарячим розчином повністю всю капусту.
  7. Накрити банку марлею і поставити при кімнатній температурі на 7-14 днів.
  8. Коли капуста набуде рівномірно рожевого кольору – закрити кришкою і поставити в холодильник.

Новое на сайте

  • Новини

Огірки будуть плодоносити все літо – ось що радять зробити досвідчені дачники

Якщо ви хочете, щоб ваші огірки плодоносили все літо, постарайтеся забезпечити їм догляд. Нічого складного…

20/05/2025 17:46
  • Новини

Соус з кропу – незамінна добавка до салатів та м’яса

Cоус з кропу – універсальна домашня заготівля. Її можна використовувати одразу, можна зберігати тривалий час…

20/05/2025 17:06
  • Статті

Як відновити втрачені документи на житло

Якщо документ про право власності на житло втрачено або пошкоджено, наприклад, через війну, потрібно оформити…

20/05/2025 16:25
  • Новини

Рішення прийнято: деяким пенсіонерам готують одноразову допомогу у сумі 4000 гривень

Деяким пенсіонерам в Україні виплатять одноразову грошову допомогу від 2500 до 4000 гривень. Але є…

20/05/2025 15:42
  • Новини

Томати збиратимете відрами: потрібно полити їх простим розчином під корінь

Хочете отримати хороший урожай томатів? Потрібно просто поливати їх правильним розчином. Приготувати його дуже просто.

20/05/2025 15:01
  • Новини

Ваги не потрібні: готуємо неймовірно смачний торт «Три склянки»

Здивуйте своїх рідних і близьких неймовірним десертом, який готується дуже просто.

20/05/2025 14:00