Preserved fruit.Homemade pears compote
груші – 1 кг,
вода – 1 л,
лимонна кислота – 2 г,
цукор – 5 столових ложок,
оцет – 5 столових ложок,
кориця, гвоздика, імбир – за смаком.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати солянку з грибами.
Великодній святковий стіл без домашньої ковбаси уявити важко. А ось приготувати її легко та нескладно.
Перш ніж підписувати будь-які фінансові документи, важливо розуміти, на що саме ви погоджуєтеся, які умови…
На електронну пошту редакції «На пенсії» надійшов лист з Німеччини. Жінка на ім’я Наталія захотіла…
Для багатьох українських сімей життєво важливою є можливість отримувати житлові субсидії. Особливо це актуально для…
Як виростити велику й смачну полуницю? Потрібно пам'ятати про правильне розташування рослин. Одна проста хитрість…
Паштет з грибів – це ідеальна пісна намазка для ваших бутербродів. Легкий, смачний і ситний.