Preserved fruit.Homemade pears compote
груші – 1 кг,
вода – 1 л,
лимонна кислота – 2 г,
цукор – 5 столових ложок,
оцет – 5 столових ложок,
кориця, гвоздика, імбир – за смаком.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати солянку з грибами.
У спекотні дні головний біль – не рідкість. Але якщо це мігрень, біль може бути…
Іноді прості поради можуть заощадити вам час та нерви. У нашій «господарській скриньці» — шість…
Цього літа пасажиропотік в Україні б'є рекорди — на одне місце у поїзді претендують до…
Щоб продовжувати отримувати пенсії та соціальні виплати в Україні, необхідно передати до ПФУ деякі важливі…
С 2025 года повестки в Украине доставляют ценными письмами. За уклонение от мобилизации усилили ответственность
Гриби – цінний дар природи, а й джерело небезпеки. Як відрізнити їстівний гриб від отруйного…