Preserved fruit.Homemade pears compote
груші – 1 кг,
вода – 1 л,
лимонна кислота – 2 г,
цукор – 5 столових ложок,
оцет – 5 столових ложок,
кориця, гвоздика, імбир – за смаком.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати солянку з грибами.
Підвищена температура - найчастіший симптом різних захворювань, від вірусних інфекцій до бактеріальних запалень. Вона сигналізує…
Вона любить фотографії, зроблені під старовину, і позує на них в образі артистки цирку. У…
Погода на 3 жовтня: подекуди сонце, подекуди тумани. Дощі нарешті припиняться на всій території України.
Попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори ризику інфарктів та інсультів у дні, що передують…
Незважаючи на призупинення прийому нових заявок через платформу єДопомога, грошова допомога від міжнародних організацій у…
Багато хто вважає, що англійську мову найкраще починати вивчати з дитинства. Проте дорослі учні часто…