качан білокачанної капусти – 1 шт.,
цибулина – 1 шт.,
морква – 1 шт.,
печериці – 400-500 г,
помідори – 2 шт.,
часник – 1 зубчик,
рослинна олія, сіль, перець та цукор – за смаком.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати капусту із медом.
У п'ятницю до України зайде активний циклон середземноморського походження.
Якою буде геомагнітна обстановка і що говорять астрофізики про можливість магнітних бур 22 серпня?
Щоб речі зі штучним пухом довго залишалися теплими та акуратними, важливо правильно їх прати та…
Клацаючий палець - це не просто незручність. Без належної уваги він може перейти у хронічну…
Любите кавуни та дині, але не хочете розлучатися з ними наприкінці літа? Ми розповімо, як…
Обіцянки виплат у TikTok – не що інше, як дезінформація. Хибні відео, фальшиві постанови Верховної…