качан білокачанної капусти – 1 шт.,
цибулина – 1 шт.,
морква – 1 шт.,
печериці – 400-500 г,
помідори – 2 шт.,
часник – 1 зубчик,
рослинна олія, сіль, перець та цукор – за смаком.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати капусту із медом.
Будинки престарілих у місті Дніпро виконують важливу соціальну функцію, забезпечуючи людям похилого віку безпечні умови…
Червоний Хрест оголосив видачу продуктової допомоги громадянам. Розповідаємо, хто зможе отримати продукти і куди треба…
Про будь-які зміни в житті пенсіонера, які можуть вплинути на розмір пенсії, потрібно своєчасно повідомляти…
З настанням зимових холодів в Україні багато водіїв стикаються із неприємним сюрпризом — автомобіль не…
Українка отримала спадщину разом з боргами. Що робити у такому випадку? Консультує юрист.
Попри новорічні свята, під час дії воєнного стану в Україні офіційних додаткових вихідних немає. Розповідаємо,…