качан білокачанної капусти – 1 шт.,
цибулина – 1 шт.,
морква – 1 шт.,
печериці – 400-500 г,
помідори – 2 шт.,
часник – 1 зубчик,
рослинна олія, сіль, перець та цукор – за смаком.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати капусту із медом.
Бездротові системи охоронної сигналізації стають все більш популярними завдяки своїй естетичності, автономності та легкості монтажу.…
Місцями, особливо на заході та в горах, можливі пориви вітру до 15–20 м/с - будьте…
Очікувалося, що до 30 жовтня магнітосфера почне стабілізуватися, проте цього не сталося.
Не всі старі речі треба бездумно викидати. У рубриці «Поради про непотрібні речі: відповідаємо на…
У вересні 2023 року Україна перейшла на новоюліанський церковний календар, через що дати деяких свят…
Хризантеми радують нас яскравими фарбами тоді, коли інші квіти вже відцвіли. Але з приходом холодів…