молоко тепле та вода тепла – по 200 мл,
сіль – 1 чайна ложка,
яйце – 1 шт.,
дріжджі – 7 г,
масло вершкове – 130 г,
борошно – 700 г,
фарш – 500 г,
цибуля – 2-3 шт.,
для змащування пиріжків – 1 жовток та 2 столові ложки молока,
сіль, перець, спеції, зелень – на смак.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати запіканку з баклажанів.
З липня 2024 року українці, котрі постраждали на роботі під час війни, можуть отримати від…
Не всі добрива однаково ефективні для томатів. Розповідаємо перевірений рецепт, який суттєво підвищив урожай.
Готуєте до свят чи просто хочете урізноманітнити меню? Спробуйте ці ароматні кабачки з корейськими спеціями…
У супермаркетах і на ринках уже помітна нова динаміка вартості яєць. Що вплинуло на ціни…
Уряд ухвалив рішення дозволити навчальним закладам брати оплату за частину послуг. Пояснюємо, за що саме…
Чутки про зниження мобілізаційного віку активно ширяться мережею. Чи дійсно це так – розповів народний…