молоко тепле та вода тепла – по 200 мл,
сіль – 1 чайна ложка,
яйце – 1 шт.,
дріжджі – 7 г,
масло вершкове – 130 г,
борошно – 700 г,
фарш – 500 г,
цибуля – 2-3 шт.,
для змащування пиріжків – 1 жовток та 2 столові ложки молока,
сіль, перець, спеції, зелень – на смак.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати запіканку з баклажанів.
«Осінній» бізнес у розпалі. Українці масово здають каштани на переробку.
Тисячі переселенців можуть залишитись без соціальних виплат. До 1 листопада 2025 року вони мають пройти…
Президент України повідомив про позбавлення громадянства “деяких осіб”, через наявність у них російського паспорта. Очевидно,…
В Україні певні категорії людей мають право на безкоштовні чи частково оплачувані ліки. Розповідаємо, хто…
Як пережити темряву. Українцям пояснили, що зробити, щоб залишатися мобільним під час довготривалого відключення світла.
Осіння посадка — важливий етап у догляді за садом. Щоб молоді дерева й кущі добре…