молоко тепле та вода тепла – по 200 мл,
сіль – 1 чайна ложка,
яйце – 1 шт.,
дріжджі – 7 г,
масло вершкове – 130 г,
борошно – 700 г,
фарш – 500 г,
цибуля – 2-3 шт.,
для змащування пиріжків – 1 жовток та 2 столові ложки молока,
сіль, перець, спеції, зелень – на смак.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати запіканку з баклажанів.
У Великій Британії презентували мобільний застосунок Diabetes Health Check, здатний визначати ризик розвитку діабету 2…
Інколи замість рівного кольору буряк дивує білими кільцями всередині. Чому це відбувається та як цього…
Житлова субсидія в Україні – важливий інструмент державної підтримки громадян у сплаті комунальних послуг. Однак,…
Смачний торт можна приготувати і без духовки! Спробуйте простий рецепт медовика, який можна приготувати на…
У 2025 році в Україні змінився порядок виплат пенсій для громадян, які тривалий час перебувають…
Обслуговуємо клієнтів із Києва та Одеси з доставкою по всій Україні. Якісна поліграфія поряд із…