яйця – 4 шт.,
цибуля – 1 шт.,
часник – 2 зубчики,
помідори – 3-4 шт.,
болгарський перець – 1 шт.,
олія – 2 столові ложки,
перець чорний, сіль та цукор – за смаком.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати оригінальну страву зі спагетті та баклажанів.
Погода в середу мало відрізнятиметься від вівторка. Над Україною – область підвищеного атмосферного тиску, мінлива…
Астрономи фіксують підвищену активність магнітосфери: на Сонці продовжуються спалахи. Фахівці радять бути уважними літнім та…
Літо – пора кавунів та динь. Ці соковиті фрукти не тільки освіжають, а й приносять…
Власникам квартир та будинків в Україні нагадали: до 1 вересня необхідно розрахуватися із податками за…
Поки одні оновлюють айфони, інші вірні кнопковим «Нокіям». Але мобільні оператори, схоже, вирішили: інтернет потрібен…
Хочете порадувати себе ароматною випічкою, але без яєць та молока? Пісна галета з фруктами та…