борошно рисове – 250 г,
розпушувач – 1 чайна ложка,
масло вершкове – 100 г,
яйця – 4 шт.,
сметана – 400 г,
кукурудзяний крохмаль – 20 г,
підсолоджувач – за смаком.
Для начинки – чорниця (смородина) – 400 г.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати пудинг з вишнею.
Дізнайтесь, як застосовувати гірчицю проти слимаків, попелиці, плодожерки та інших шкідників. Натуральний рецепт для безпечної…
Хочете легку, корисну й ароматну закуску без зайвих зусиль? Спробуйте запечений буряк у медово-часниковому маринаді…
Дитячі електроквадроцикли – справжній транспорт для юних водіїв, який дарує малюкам незабутні емоції та розвиває…
Громадяни України можуть звернутися за одноразовою матеріальною допомогою. Програма діє в межах соціального захисту населення…
У 2025 році без витягу з реєстру неможливо довести право на квартиру чи земельну ділянку.…
Держава запустила чергову фінансову ініціативу. Громадяни з певною датою народження можуть отримати майже тисячу гривень,…