Інгредієнти:
борошно – 3 склянки,
тепла вода – 1 склянка,
олія – 1 столова ложка,
цукор – 0,5 чайної ложки,
сіль – 1 чайна ложка,
сухі дріжджі – 1 чайна ложка (можна без них).
Приготування:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати смачну пасту для бутербродів з консервованої риби.
До кінця 2025 року ціна на хліб в Україні може зрости до 55 гривень. Причини…
Уряд збільшив розміри щомісячної компенсації для однієї категорії українців – залежно від рівня потреб виплати…
Рослини першими відчувають, що насувається дощ. Деякі з них попереджають про опади ще за добу…
Залежність — це серйозне хронічне захворювання, яке впливає не лише на фізичне здоров’я, але й…
Шукаєте нову ідею страви з кабачків? Спробуйте запечені човники – готуються швидко, виглядають ефектно, а…
Звична для нас зима опиниться під загрозою зникнення. Експертка розповіла, де в Україні вже скоро…