Інгредієнти:
борошно – 3 склянки,
тепла вода – 1 склянка,
олія – 1 столова ложка,
цукор – 0,5 чайної ложки,
сіль – 1 чайна ложка,
сухі дріжджі – 1 чайна ложка (можна без них).
Приготування:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати смачну пасту для бутербродів з консервованої риби.
Мрієте про красиве весілля, що запам'ятовується? Країна з багатою історією та мальовничою природою, розташована на…
У понеділок Сонце активізується. Метеозалежним рекомендують бути обережними.
Цей прогноз змінить ваші плани. Чим накриє країну на початку тижня?
Втрачаєте тепло через вікна? Є спосіб повернути до 55% без ремонту.
Судові пенсії по-новому. Що стоїть за жовтневими «дрібними» доплатами від ПФУ?
Одним регіонам “пощастило” більше, іншим ні, тому обмеження діють нерівномірно. Проблема в тому, що надлишок…