Кому слід вживати страву з обережністю?
1. При проблемах із нирками. Дуже обережно варто вживати щавель при сечокам’яній хворобі. Та й для здорових людей щоденне вживання страв із щавлем небажано – це може спричинити утворення оксалатів у нирках.
2. При подагрі. «Не любить» щавель та подагра – хвороба суглобів, при якій порушується обмін речовин та солі відкладаються у суглобах. При цьому щавлева кислота сприяє цьому процесу.
3. При гастриті та виразці. Цей продукт шкідливий тим, хто страждає на гастрит із підвищеною кислотністю, виразкою шлунка та дванадцятипалої кишки, або у кого відбуваються будь-які інші запальні процеси в органах шлунково-кишкового тракту.
ВАЖЛИВО! Щоб пом’якшити вплив щавлевої кислоти, додайте до зеленого борщу сметану. Також не варто використовувати старе листя рослини.
Через збройну агресію Російської Федерації проти України громадяни України отримали матеріальні та моральні збитки. За…
До редакції надходить чимало листів із питаннями, на які пенсіонери самостійно не можуть знайти відповіді.…
Захистіть вашу картоплю від її головного шкідника – колорадського жука. Для цього не потрібно використовувати…
Здивуйте своїх рідних та гостей незвичайним салатом, який нагадує один з головних символів Великодня. Але…
Не всі українці знають, але окрум субсидій і пільг можна отримати ще одну грошову допомогу…
У Центрі комунального сервісу повідомили, у кого зі споживачів не приймуть показання лічильників. Що треба…