Кому слід вживати страву з обережністю?
1. При проблемах із нирками. Дуже обережно варто вживати щавель при сечокам’яній хворобі. Та й для здорових людей щоденне вживання страв із щавлем небажано – це може спричинити утворення оксалатів у нирках.
2. При подагрі. «Не любить» щавель та подагра – хвороба суглобів, при якій порушується обмін речовин та солі відкладаються у суглобах. При цьому щавлева кислота сприяє цьому процесу.
3. При гастриті та виразці. Цей продукт шкідливий тим, хто страждає на гастрит із підвищеною кислотністю, виразкою шлунка та дванадцятипалої кишки, або у кого відбуваються будь-які інші запальні процеси в органах шлунково-кишкового тракту.
ВАЖЛИВО! Щоб пом’якшити вплив щавлевої кислоти, додайте до зеленого борщу сметану. Також не варто використовувати старе листя рослини.
Кількість підроблених доларів та євро в Україні продовжує зростати. Чому це відбувається, як розпізнати фальшивку…
Підвищення пенсій в Україні цього року відбулося ще у березні, і нових переглядів поки що…
Хочете, щоб ваші овочі швидше зацвіли? Скористайтесь перевіреними засобами – від настою полину до медового…
Ніжні, насичені, з легкою алкогольною ноткою – ці цукерки не гірші за магазинні. Обов'язково приготуйте…
Тепер оплатити газ онлайн стало ще простіше — завдяки новій інтеграції сервісів Ощадбанку та Нафтогазу.…
Зупинилося серце відомої української акторки кіно і театру, заслуженої артистки України. Дату та час прощання…