Новини

Чому у банці з медом утворюється біла піна?

Насправді це натуральна медова глюкоза, яка проявляється лише у якісному продукті. Будьте впевнені, що такий мед не нагрівали і не піддавали будь-яким іншим температурним обробкам.

Ця біла пінка формується сама по собі, без стороннього втручання. До речі, у цій піні дуже багато корисного для здоров’я натурального пилку. Її смак може нагадати багатьом смак цукерок.

Тому якщо ви купили банку з медом, а потім побачили, що у ній утворилася біла піна, то вам пощастило. Адже ви купили по-справжньому хороший і якісний продукт, який не піддавався нагріванню перед фасуванням. Такий мед можна сміливо вживати!

Читайте також:

Новое на сайте

  • Новини

Нові правила для УБД: уряд суттєво полегшив життя ветеранам

Бюрократії стало менше. Кабмін оновив систему реєстру ветеранів, розширив коло осіб, які мають право доступу…

04/10/2025 14:55
  • Новини

Мінімальні та максимальні пенсії: що отримають українці у жовтні

Пенсійна арифметика в дії Як зміняться виплати пенсіонерам у жовтні?

04/10/2025 13:55
  • Новини

Пенсійний фонд пояснив: як самостійно розрахувати пенсію за віком

ПФУ оприлюднив приклад, як обчислюється пенсія за віком у 2025 році. Розповідаємо, як дізнатися суму…

04/10/2025 12:55
  • Статті

Ефективні технології в репродуктивній медицині: ЕКО та внутрішньоматкова інсемінація

В умовах, коли досягнення науковців роблять неможливе можливим, сфера репродуктивної медицини продовжує вражати новими здобутками.

04/10/2025 12:12
  • Новини

Гроші будуть “зникати” з банківських карток: в Україні тестують нову систему списання боргів

Система стягнення боргів в Україні готується до революційних змін. “Дія” отримає нові функції на списання…

04/10/2025 11:55
  • Новини

Хліб дорожчає знову: експерти попередили, що буде взимку

Пекарі б’ють на сполох: галузь працює на межі збитковості. Що тисне на ціну хліба у…

04/10/2025 10:55