Такою спецією виявилася кориця.
Щоденне вживання 1-6 грам кориці знизить рівень глюкози і холестерину. Це було підтверджено в дослідженні.
Група досліджуваних пацієнтів щодня приймала грам кориці. При регулярному вживанні спеції рівень глюкози знизився на 18-29 відсотків.
При цьому кориця покращує транспортування глюкози в клітини. Відомо, що при цукровому діабеті другого типу глюкоза не потрапляє в клітини і тому накопичується в крові. А підвищуючи чутливість до інсуліну, кориця сприяє припливу глюкози в клітини.
Звичайно, перш ніж приступити до використання кориці, потрібно проконсультуватися з лікарем.
Читайте також:
Джерело: newsyou.info
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…