Підробку регулярно отримують навіть у шкільних їдальнях, про що свідчать результати перевірок Держпродспоживслужби.
Визначити підробку досить складно, особливо якщо рівень рослинних жирів у продукті менше 10%.
У 2021 році ряд виробників не пройшли тестування. Офіційно про це повідомляє Держпродспоживслужба.
При виготовленні фальсифікату викрили такі компанії:
«Фальсифікувати масло якісними рослинними жирами не завжди вигідно. – розповідає голова правління «Споживча Довіра» Олена Кулікова. – Тому фальсифікат виготовляється з відпрацьованих жирів тваринного походження. Це все переробляється, і вже ці нові жири, які створює наша промисловість, потрапляють у масло».
Читайте також:
Джерело: obozrevatel.com
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…
Народження дитини в Україні наразі принесе більше фінансової підтримки. Верховна Рада ухвалила закон, який значно…
Деякі українські пенсіонери, котрі вимушено тимчасово живуть за кордоном, досі стикаються із загрозою припинення виплат.…
Поранення на війні ще не гарантія компенсації. Без потрібних довідок та точних формулювань у документах…
Довга дорога завжди викликає хвилювання. Особливо, якщо вона веде в іншу країну. Але сьогодні подорож…
Фікус, сансевієрія чи монстера — не завжди потребують простору. Дізнайтесь, які квіти комфортно ростуть у…