Підробку регулярно отримують навіть у шкільних їдальнях, про що свідчать результати перевірок Держпродспоживслужби.
Визначити підробку досить складно, особливо якщо рівень рослинних жирів у продукті менше 10%.
У 2021 році ряд виробників не пройшли тестування. Офіційно про це повідомляє Держпродспоживслужба.
При виготовленні фальсифікату викрили такі компанії:
«Фальсифікувати масло якісними рослинними жирами не завжди вигідно. – розповідає голова правління «Споживча Довіра» Олена Кулікова. – Тому фальсифікат виготовляється з відпрацьованих жирів тваринного походження. Це все переробляється, і вже ці нові жири, які створює наша промисловість, потрапляють у масло».
Читайте також:
Джерело: obozrevatel.com
Пошкоджені купюри не потрібно викидати. Їх можна обміняти в банку при дотриманні певних умов.
У 2025 році люди з інвалідністю ІІ групи отримують розширений перелік соціальних, медичних та освітніх…
Пенсійний експерт Віктор Богданов пояснює, як і коли вигідно "докупити" стаж для призначення пенсії, та…
Міністерство освіти надало рекомендації щодо дат проведення канікул. Що відомо.
Вибір якісної моторної оливи — це запорука довгого життя двигуна вашого автомобіля. Ринок пропонує безліч…
Трудова книжка залишається головним підтвердженням страхового стажу, від якого залежить право на пенсію. Верховна Рада…