Підробку регулярно отримують навіть у шкільних їдальнях, про що свідчать результати перевірок Держпродспоживслужби.
Визначити підробку досить складно, особливо якщо рівень рослинних жирів у продукті менше 10%.
У 2021 році ряд виробників не пройшли тестування. Офіційно про це повідомляє Держпродспоживслужба.
При виготовленні фальсифікату викрили такі компанії:
«Фальсифікувати масло якісними рослинними жирами не завжди вигідно. – розповідає голова правління «Споживча Довіра» Олена Кулікова. – Тому фальсифікат виготовляється з відпрацьованих жирів тваринного походження. Це все переробляється, і вже ці нові жири, які створює наша промисловість, потрапляють у масло».
Читайте також:
Джерело: obozrevatel.com
Грудень — це місяць, коли наш організм відчуває на собі холод, скорочення світлового дня та…
В Україні передбачена можливість разового отримання пенсійних виплат одразу за шість місяців за встановленою процедурою.
Чимало українців навіть ті, хто не вирощує цибулю у себе на ділянці, роблять запаси. Але…
Товстолобик – популярна риба в Україні, його можна смажити, запікати, варити та навіть маринувати. Саме…
Чхання — природний захисний рефлекс, який допомагає організму очищати носові шляхи. Проте часті та неконтрольовані…
Україна запускає унікальну соціальну ініціативу, яка дозволить громадянам безкоштовно подорожувати залізницею на великі відстані. Програма…