Неодмінно треба забезпечити організм вітамінами групи В та значною кількістю харчових волокон, необхідних для нормальної роботи шлунково-кишкового тракту. Ці речовини містять вівсянка, гречка, рис, перловка та булгур.
Також не варто забувати про бобові, особливо такі, як квасоля та сочевиця, – це чудове джерело рослинного білку, що легко засвоюється, вітамінів групи B і таких мікроелементів, як мідь і цинк, корисних для організму.
Дуже важливо щодня споживати не менше п’яти порцій свіжих овочів, фруктів, ягід, салатного листя та зелені, щоб забезпечити необхідну кількість вітаміну C, бета-каротину, фолієвої кислоти, біофлавоноїдів та клітковини.
Риба – теж важлива складова раціону після коронавірусної хвороби. Особливо корисні жирні види риби.
Читайте також:
В Ощадбанку нагадали, що при розрахунках через касу клієнтам необхідно враховувати як комісії, так і…
Данило Гетьманцев заявив, що індексація не покриває інфляцію та посилює соціальну несправедливість.
Міністерство юстиції України нагадує: якщо ви придбали нерухомість до цього року, зареєструйте своє право у…
У проєкті Держбюджету на 2026 рік нарешті переглянули розмір прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати,…
Поки сім'я у вихідні ще ніжиться в ліжку, можна приготувати швидкий і незвичайний сніданок. Любите…
4 жовтня газеті «На пенсії» 20 років. За цей час вона стала надійним другом і…