Головна відмінність – це те, що овочі та оселедець ріжуться кубиками, а не викладаються шарами.
200 г буряку, 200 г картоплі, 3 яйця, 100 г моркви, 100 г солоних огірків, 50 г червоної цибулі, 200-250 г солоного оселедця, 100 г майонезу.
Буряк, картоплю, яйця та моркву відваріть до готовності. Все вариться окремо, бо час приготування різний.
Варені овочі та яйця охолодіть і почистіть. Червону цибулю дрібно поріжте і залийте холодною водою, залиште, щоб вийшла гіркота.
Яйця наріжте дрібними кубиками. Моркву теж наріжте дрібними кубиками.
Картоплю можна порізати більшими кубиками.
Буряк поріжте кубиками, пропорційними з картопляною нарізкою. Солоні огірки поріжте дрібними кубиками. Складіть овочі та яйця в миску. Туди ж додайте оселедець, нарізаний кубиками.
Заправте салат майонезом і добре перемішайте.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати пиріг із гороховою начинкою.
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.
Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.
Прості способи зберегти моркву й буряк свіжими всю зиму. Де овочі почуватимуться найкраще?
Чим відрізняються макарони за 30 і 90 грн? Шукайте відповідь на упаковці.