На фермі тримають 113 кіз, 43 з них – дійні. З козиного молока виробляють авторські сири багатомісячної витримки, згущене молоко та зефір.
– Рецепти вже підлаштовуємо під себе, – розповідає фермер Уляна Кирилів. – У нас є винний сир, опольський, із чорним кунжутом, лавандовий, кавовий, звичайно, молодий шевр.
Також на фермі тримають вівці порід німецький меринос і романівська.
«Козяча лісова ферма» увійшла до зеленого маршруту Бурштинського товариства «Легенди Опілля». Власники ферми планують створити музей і вчити охочих прясти із вовни.
Читайте також:
Чи буде магнітна буря в неділю. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Нарізання цибулі не обов’язково має супроводжуватися сльозами — достатньо знати, звідки береться подразнення і як…
Витрати на газ для частини українців у грудні зменшаться. Хто зможе заплатити менше.
Щомісячні соціальні виплати для частини українців зростуть уже з грудня. Кабмін ухвалив важливе рішення.
Щоб абрикоси пережили березневі морози й дали щедрий врожай, восени їх варто підживити спеціальними розчинами.
Хрумкі, ароматні та ніжні всередині — сирні палички стануть ідеальною закускою для сімейного перекусу чи…