Вона піднімає настрій своїм яскравим виглядом і заряджає енергією, якої вистачить до обіду.
Зваріть ячмінну кашу на молоці і прикрасьте її свіжою малиною, соломкою з яблук, фісташками, насінням чіа і меленою корицею.
Каша кремової консистенції ідеально поєднується з соковитими і хрусткими шматочками топінгів (добавок). Виходить дуже смачно та корисно.
Калорії – 360, всього жирів – 14 г, насичені жири 5 г, білки 12 г, вуглеводи 46 г, клітковина 7 г, холестерин 20 мг, натрій 360 мг, цукор 16 г.
25 хвилин на приготування. Складність: легко. Порцій: 4
Ячмінна каша: Змішайте в каструлі середнього розміру молоко та ячмінні пластівці і на середньому вогні доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь, накрийте кришкою і варіть при повільному кипінні, аж поки майже все молоко вбереться і пластівці розм’якнуть, перетворившись на кремову масу, близько 15 хвилин. Вмішайте цукор, вершкове масло і 0,5 чайної ложки солі.
Тим часом у невеликій мисці вилкою злегка розімніть малину з цукром.
Розкладіть кашу по 4 тарілках. На поверхні каші акуратними купками по колу викладіть по чверті товченої малини, яблучних паличок, фісташок і насіння. Полийте зверху 1 столовою ложкою молока і посипте корицею.
Читайте також:
Як пережити темряву. Українцям пояснили, що зробити, щоб залишатися мобільним під час довготривалого відключення світла.
Осіння посадка — важливий етап у догляді за садом. Щоб молоді дерева й кущі добре…
Без борошна, без яєць і без цукру — але неймовірно смачно! Рецепт печива, який підкорить…
Пенсійний фонд України оновив правила ідентифікації пенсіонерів. Що треба знати пенсіонерам.
Три роки за один. Хто в Україні може отримати потрійний стаж і раніше вийти на…
Деяким українцям загрожують величезні штрафи в зимовий період. За що саме вони передбачені.