Цукор – 220 г, масло вершкове – 30 г, сметана (20%) – 220 г.
У сотейник висипати цукор і сметану, поставити на середній вогонь, постійно помішуючи, довести до кипіння.
Коли суміш стане схожою на згущене молоко, зменшити вогонь і мішати, аж поки вона стане карамельного кольору.
Зняти сотейник з вогню, додати в масу вершкове масло і ретельно перемішати. Поки суміш не охолола, розлити її у форми або викласти на пергамент, розрізати на маленькі шматочки.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати піцу на багеті.
Деяким українцям загрожують величезні штрафи в зимовий період. За що саме вони передбачені.
Якщо ви збираєтесь на консультацію вперше, варто знати кілька простих правил, які допоможуть отримати найбільш…
Пошкоджені купюри не потрібно викидати. Їх можна обміняти в банку при дотриманні певних умов.
У 2025 році люди з інвалідністю ІІ групи отримують розширений перелік соціальних, медичних та освітніх…
Пенсійний експерт Віктор Богданов пояснює, як і коли вигідно "докупити" стаж для призначення пенсії, та…
Міністерство освіти надало рекомендації щодо дат проведення канікул. Що відомо.