Для приготування нам будуть потрібні: яблука сорту Фуджі – 4 шт., вівсяні пластівці – три чверті склянки, борошно – три чверті склянки, цукор – 2/3 склянки, мелена кориця – чайна ложка, мелений імбир (за бажанням) – 0,5 чайної ложки, вершкове масло – 110 г, мед – 4 чайні ложки, сіль.
У мисці змішайте суху вівсянку, борошно, цукор, корицю, імбир і дрібку солі. Додайте туди охолоджене і нарізане кубиками вершкове масло. Руками ретельно розітріть суміш, щоб вона стала схожа на мокрий пісок. Поставте в холодильник.
Вимийте яблука і виріжте серцевину, при цьому стежте, щоб не пошкодити нижню частину фруктів. Викладіть яблука на деко і покладіть всередину кожного по чайній ложці меду, а потім підготовлену суміш з холодильника, злегка утрамбовувавши її пальцями, щоб наповнити яблука цілком, з гіркою.
Випікайте в духовці при температурі 175 градусів протягом 40 хвилин або доти, аж поки начинка набуде золотистого кольору, а яблука стануть м’якими. Дайте постояти 10 хвилин і подавайте на стіл.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати капусту з медом.
Ваша квасоля виглядає так, ніби її хтось з’їв? Причина може ховатися просто під ногами.
Не знаєте, що зробити з кабачками? Цей рецепт у клярі – ідеальне рішення на кожен…
Маючи 37 років стажу, ветеран отримує доплату лише за два. Чи не порушує Пенсійний фонд…
Частина українців можуть отримати грошову допомогу від відомого благодійного фонду. Яким критеріям потрібно відповідати та…
В Україні планують уніфікувати підходи до індексації пенсій — усі виплати будуть переглядатися за єдиним…
Іноді рахунки за електроенергію можуть шокувати. Але не завжди причина – у споживанні. Можливо, винен…