Для приготування нам будуть потрібні: яблука сорту Фуджі – 4 шт., вівсяні пластівці – три чверті склянки, борошно – три чверті склянки, цукор – 2/3 склянки, мелена кориця – чайна ложка, мелений імбир (за бажанням) – 0,5 чайної ложки, вершкове масло – 110 г, мед – 4 чайні ложки, сіль.
У мисці змішайте суху вівсянку, борошно, цукор, корицю, імбир і дрібку солі. Додайте туди охолоджене і нарізане кубиками вершкове масло. Руками ретельно розітріть суміш, щоб вона стала схожа на мокрий пісок. Поставте в холодильник.
Вимийте яблука і виріжте серцевину, при цьому стежте, щоб не пошкодити нижню частину фруктів. Викладіть яблука на деко і покладіть всередину кожного по чайній ложці меду, а потім підготовлену суміш з холодильника, злегка утрамбовувавши її пальцями, щоб наповнити яблука цілком, з гіркою.
Випікайте в духовці при температурі 175 градусів протягом 40 хвилин або доти, аж поки начинка набуде золотистого кольору, а яблука стануть м’якими. Дайте постояти 10 хвилин і подавайте на стіл.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати капусту з медом.
Двома платіжками за газ уже нікого не здивуєш. Але нова, “третя” квитанція — за техобслуговування…
Грудень — це місяць, коли наш організм відчуває на собі холод, скорочення світлового дня та…
В Україні передбачена можливість разового отримання пенсійних виплат одразу за шість місяців за встановленою процедурою.
Чимало українців навіть ті, хто не вирощує цибулю у себе на ділянці, роблять запаси. Але…
Товстолобик – популярна риба в Україні, його можна смажити, запікати, варити та навіть маринувати. Саме…
Чхання — природний захисний рефлекс, який допомагає організму очищати носові шляхи. Проте часті та неконтрольовані…