Slce of pumpkin pie on a wooden plate with pumpkins
Для основи (тіста): 250 г пшеничного борошна, 120 г вершкового масла охолодженого, одне яйце, столова ложка води, щіпка солі.
Для начинки: 0,5 кг очищеного гарбуза, 2 яйця, сік і цедра половинки лимона, 100 г меду, 150 г волоських горіхів, 0,5 чайної ложки меленої кориці.
Очищений гарбуз запекти при температурі 180 градусів, мінімум 30-40 хвилин. Замісити тісто. Борошно посолити і посікти ножем з вершковим маслом до стану крихти (можна просто перетерти руками). Вбити яйце, влити воду і ретельно змішати. Взяти форму для випікання пирога, сформувати тісто під цей посуд, викласти на дно і зробити високі бортики. Перед випіканням тісто у формі відправити в холодильник на 15 хвилин, а потім у піч, теж на 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Поки тісто в духовці, потрібно приготувати начинку. Горіхи підсушити на сковороді, порубати їх на шматочки. Міксером збити гарбуз до стану пюре. Додати в нього лимонний сік і цедру, мед, горіхи, корицю, збиті яйця. Начинку розподілити на запечене тісто і випікати пиріг іще 30 хвилин при тій же температурі.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати курячий рулет з грибами і сиром.
Читайте також:
Надійний та ефективний генератор — відмінне джерело живлення для дому та офісу у разі частого…
Мережу облетіла новина про зниження тарифу на газ, і багато хто вже готується радіти дешевшому…
Українці можуть отримати 1000 грн “Зимової підтримки” до 24 грудня і витратити їх на товари…
Ми звикли вважати, що будь-які овочі та фрукти корисні, але їхня реальна поживна цінність залежить…
Очистити гарбуз від твердої шкірки можна набагато швидше, ніж здається. Існує три прості способи, які…
У Державній міграційній службі повідомили, чи дійсні паспорти-книжечки і кому треба оформлювати ID-картку.