Ідея створити крафтовий напій з’явилася завдяки співпраці виробничого кооперативу «Ягідки» (ТМ BigBlue), який вирощує лохину в Київській області, і виробника сидру під торговою маркою BerryLand.
– Лохинове ігристе має міцність 7 градусів. Це не настоянка, а справжнє сухе вино – зовсім інший рівень продукту, – зазначає директор СВК «Ягідки» Олег Науменко.
Цього року виробництво напою буде лімітованим – планується випустити лише 200 пляшок ігристого. У наступному ж році почнеться виробництво голубічние вина в промислових масштабах.
Більшу частину органічної лохини з господарства продають на українському ринку. Також експортують ягоду до Узбекистану. Стратегічна мета підприємства – продавати свою продукцію в Китаї.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що потрібно для високих врожаїв лохини
Джерело: www.seeds.org.ua
Навіть невелика заборгованість тепер може обернутися для українців серйозними проблемами. Головна компанія-газопостачальник країни ввела нові…
Потік ухилянтів від мобілізації не зменшується. Прикордонники щодня затримують не менше 10 чоловіків, які намагаються…
Синоптики попереджають: уже на старті осені українців чекають погодні контрасти – від літнього тепла до…
Частина українських пенсіонерів може залишитися без виплат. Уряд ухвалив новий порядок, який зобов’язує окремі категорії…
Харчування за принципами ПП – це не лише про відмову від улюблених смаків. Сьогодні збалансовані…
Частина жителів столиці можуть отримати грошову допомогу з місцевого бюджету. Хто може претендувати на виплати…