Ідея створити крафтовий напій з’явилася завдяки співпраці виробничого кооперативу «Ягідки» (ТМ BigBlue), який вирощує лохину в Київській області, і виробника сидру під торговою маркою BerryLand.
– Лохинове ігристе має міцність 7 градусів. Це не настоянка, а справжнє сухе вино – зовсім інший рівень продукту, – зазначає директор СВК «Ягідки» Олег Науменко.
Цього року виробництво напою буде лімітованим – планується випустити лише 200 пляшок ігристого. У наступному ж році почнеться виробництво голубічние вина в промислових масштабах.
Більшу частину органічної лохини з господарства продають на українському ринку. Також експортують ягоду до Узбекистану. Стратегічна мета підприємства – продавати свою продукцію в Китаї.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що потрібно для високих врожаїв лохини
Джерело: www.seeds.org.ua
Пенсіонери та люди з інвалідністю у травні продовжують отримувати грошову допомогу від ВПП ООН. Що…
Кекси - це не тільки звичний солодкий десерт. На основі яєць можна готувати дуже смачні,…
З 1 червня у "Дії" з'являться платні функції: "Дія" починає монетизувати послуги
Фахівці перевіряють вакансії, розміщені роботодавцями та кадровими агентствами.
Розсада добре прижилася, але з настанням спеки, незважаючи на поливи, кущики починають в'янути, а листя…
Порадуйте своїх рідних і гостей неймовірно ніжним десертом, який готується за лічені хвилини без особливих…