Ідея створити крафтовий напій з’явилася завдяки співпраці виробничого кооперативу «Ягідки» (ТМ BigBlue), який вирощує лохину в Київській області, і виробника сидру під торговою маркою BerryLand.
– Лохинове ігристе має міцність 7 градусів. Це не настоянка, а справжнє сухе вино – зовсім інший рівень продукту, – зазначає директор СВК «Ягідки» Олег Науменко.
Цього року виробництво напою буде лімітованим – планується випустити лише 200 пляшок ігристого. У наступному ж році почнеться виробництво голубічние вина в промислових масштабах.
Більшу частину органічної лохини з господарства продають на українському ринку. Також експортують ягоду до Узбекистану. Стратегічна мета підприємства – продавати свою продукцію в Китаї.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що потрібно для високих врожаїв лохини
Джерело: www.seeds.org.ua
У сучасному ритмі життя, коли щоденне жонглювання роботою, доглядом за дітьми та домашніми справами вимагає…
День без дощів, але з щільною хмарністю. Детальний прогноз погоди на четвер.
У четвер Сонце активізується. Попередження метеозалежним: завтра очікується геомагнітна буря.
Самотні люди похилого віку більше не в зоні ризику. Вчені впевнені, що такий спосіб життя…
Менше новоприбулих і більше працевлаштованих. Євросоюз продовжує перегляд правил підтримки українців.
Заборони та блокування. Що можуть запровадити в Україні проти порушників мобілізації найближчим часом?