Ідея створити крафтовий напій з’явилася завдяки співпраці виробничого кооперативу «Ягідки» (ТМ BigBlue), який вирощує лохину в Київській області, і виробника сидру під торговою маркою BerryLand.
– Лохинове ігристе має міцність 7 градусів. Це не настоянка, а справжнє сухе вино – зовсім інший рівень продукту, – зазначає директор СВК «Ягідки» Олег Науменко.
Цього року виробництво напою буде лімітованим – планується випустити лише 200 пляшок ігристого. У наступному ж році почнеться виробництво голубічние вина в промислових масштабах.
Більшу частину органічної лохини з господарства продають на українському ринку. Також експортують ягоду до Узбекистану. Стратегічна мета підприємства – продавати свою продукцію в Китаї.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що потрібно для високих врожаїв лохини
Джерело: www.seeds.org.ua
Кислий сир – не привід викидати продукт. За допомогою простого трюку та доступних інгредієнтів можна…
В Україні майже кожен п'ятий пенсіонер отримує виплати за спеціальним законодавством. Але вже незабаром система…
Українські фермери розпочали збір кавунів, але поки що врожай продають за підвищеною ціною. Чому кавуни…
Отримати повідомлення про посилку - буденність. Але в умовах війни це навіть може стати смертельною…
Через прострочену ідентифікацію чи неактивний рахунок тисячі пенсіонерів-ВПО залишилися без виплат. Нова ухвала Кабміну дозволяє…
Чи має право роботодавець вимагати від працівника виконувати свою роботу під час повітряної тривоги?