– Для заквашування використовуємо капусту тільки середньопізніх або пізніх сортів, – розповіла головний технолог підприємства Майя Бортник. – Ранні сорти для заквашування не годяться, середні квасяться, але соління з них швидко псуються, тому їх треба швидко реалізувати. З цієї причини середні сорти ми не використовуємо.
На заводі також солять огірки, томати, капусту і овочеве асорті. Для засолювання використовують ті ж сорти й гібриди огірків і томатів, що й для консервування. Тут консервують знамениті ніжинські огірки, роблять кабачкову ікру і салати баклажанної групи, а також лечо та аджику.
Свою продукцію підприємство постачає до 20 країн світу, зокрема до США, Німеччини, Швеції, Великої Британії, Чехії, Литви, Ізраїлю, Канади, Азербайджану.
Читайте також:
Джерело: agrotimes.ua
У серпні треба виконати кілька важливих дій, інакше хурма не витримає морозів. Експерт пояснив, які…
Сезон баклажанів у розпалі – саме час приготувати ароматну та соковиту страву з фаршем, овочами…
В Україні змінили правила залучення осіб до суспільно корисних робіт під час воєнного стану. Нові…
Уже цієї зими українці можуть залишитись без опалення просто посеред морозів, причина – у змі…
В Україні ухвалили важливі зміни, що стосуються військовозобов'язаних. Що саме змінилося.
Ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС часто не розуміють, чому їм призначають пенсію за віком. Пояснює…