– Для заквашування використовуємо капусту тільки середньопізніх або пізніх сортів, – розповіла головний технолог підприємства Майя Бортник. – Ранні сорти для заквашування не годяться, середні квасяться, але соління з них швидко псуються, тому їх треба швидко реалізувати. З цієї причини середні сорти ми не використовуємо.
На заводі також солять огірки, томати, капусту і овочеве асорті. Для засолювання використовують ті ж сорти й гібриди огірків і томатів, що й для консервування. Тут консервують знамениті ніжинські огірки, роблять кабачкову ікру і салати баклажанної групи, а також лечо та аджику.
Свою продукцію підприємство постачає до 20 країн світу, зокрема до США, Німеччини, Швеції, Великої Британії, Чехії, Литви, Ізраїлю, Канади, Азербайджану.
Читайте також:
Джерело: agrotimes.ua
В Україні триває державна програма з підтримки громадян, у межах якої можна було отримати тисячу…
Колишня лікарка з Одеси з понаднормовим стажем у 30 років цікавиться, чи правильно їй перерахували…
Говорити по телефону під час грози може бути небезпечно — але не завжди. Розповідаємо, коли…
Наша читачка поділилася рецептом найшвидшої та найсмачнішої піци на сковороді, яка готується за лічені хвилини.
Держава хоче, щоб українці працювали до 65 років і люди з інвалідністю також шукали роботу.…
Журналісти попросили ChatGPT оцінити ситуацію та дати відповідь: де жити безпечніше — в Україні чи…