Саме підсолоджений напій дасть максимум користі на початку дня.
Після багаторічних експериментів вчені дійшли висновку, що традиційний ранковий напій потрібно вживати виключно з цукром.
Оптимальна кількість цукру – 2 чайні ложки на 100 міліграмів напою.
Пояснюється це просто: кофеїн, вступаючи у взаємодію з глюкозою, збільшує активність роботи деяких відділів мозку.
Тому чашка кави допомагає бути уважнішим.
Іспанські нейропсихологи з’ясували, що кава з цукром значно покращує когнітивні здібності людини. А кава без цукру на розумові здібності людини ніяк не впливає.
Також найкращим часом для кавування вважаються ранкові години – з 9 до 11. У вечірній час від кави краще відмовитися, бо нічого, крім шкоди, вона не заподіє.
Читайте також:
Діти учасників бойових дій в Україні мають право на цілу низку пільг, які передбачені законом…
Неякісний товар чи погано надана послуга — не привід миритися. Ви маєте право на заміну,…
Стаж не зник, навіть якщо підприємство давно ліквідовано. Головне – знати, як його відновити.
У серпні треба виконати кілька важливих дій, інакше хурма не витримає морозів. Експерт пояснив, які…
Сезон баклажанів у розпалі – саме час приготувати ароматну та соковиту страву з фаршем, овочами…
В Україні змінили правила залучення осіб до суспільно корисних робіт під час воєнного стану. Нові…