Новини

Риба, запечена під сметаною

ГОТУВАННЯ. Беремо чисте філе риби і нарізаємо на порційні шматочки, солимо, паніруємо в борошні і смажимо до готовності.

На деко кладемо сиру цибулю (50% всієї норми), заливаємо сметаною, викладаємо рибу, зверху – решту цибулі, знову сметану. Засипаємо твердим сиром і запікаємо в духовці. Подаємо з гарніром.

Це норма на одну порцію, краще запікати п’ять і більше порцій. Страва смачна й соковита. Рибу можна використовувати тріску або окуня, або ту, яку любите. Єдине – брати чисте філе (без кісток і шкірки).

Часто готую цю страву, виходить швидко та смачно!

Нагадаємо, раніше ми розповідали про готування рибних вареників.

Новое на сайте

  • Новини

Карітас видає продуктові набори пенсіонерам: куди звертатися

Частина пенсіонерів можуть отримати безкоштовні продукти харчування від відомого міжнародного фонду. Як це зробити.

21/05/2025 08:48
  • Новини

Пенсії не нараховуватимуть, якщо не виконати ці вимоги: Пенсійний фонд зробив важливе попередження

Частина українців можуть залишитися без пенсій. Які вимоги потрібно обов'язково виконати, щоб отримувати пенсійні виплати.

21/05/2025 07:55
  • Новини

Свята та народні прикмети 21 травня – чому сьогодні не можна носити чорний одяг

21 травня в Україні відзначають Всесвітній день культурного різноманіття в ім’я діалогу та розвитку, Міжнародний…

21/05/2025 06:37
  • Новини

Пенсія на мінімалці: скільки заплатять за 35 років стажу – рахуємо за формулою Пенсійного фонду

Статистика свідчить, що середня українська пенсія становить третину середньої зарплати. Скільки ж пенсії нарахують при…

21/05/2025 05:25
  • Новини

Погода в Україні на середу, 21 травня

Погода в Україні на середу, 21 травня у східних областях, місцями у центральних, західних, південних…

20/05/2025 22:23
  • Новини

Магнітні бурі на середу, 21 травня 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня: як поводитися метеозалежним.

20/05/2025 21:58