ГОТУВАННЯ. Беремо чисте філе риби і нарізаємо на порційні шматочки, солимо, паніруємо в борошні і смажимо до готовності.
На деко кладемо сиру цибулю (50% всієї норми), заливаємо сметаною, викладаємо рибу, зверху – решту цибулі, знову сметану. Засипаємо твердим сиром і запікаємо в духовці. Подаємо з гарніром.
Це норма на одну порцію, краще запікати п’ять і більше порцій. Страва смачна й соковита. Рибу можна використовувати тріску або окуня, або ту, яку любите. Єдине – брати чисте філе (без кісток і шкірки).
Часто готую цю страву, виходить швидко та смачно!
Нагадаємо, раніше ми розповідали про готування рибних вареників.
Власникам квартир та будинків в Україні нагадали: до 1 вересня необхідно розрахуватися із податками за…
Поки одні оновлюють айфони, інші вірні кнопковим «Нокіям». Але мобільні оператори, схоже, вирішили: інтернет потрібен…
Хочете порадувати себе ароматною випічкою, але без яєць та молока? Пісна галета з фруктами та…
На тлі війни і навантаження на медсистему, що триває, уряд посилює підтримку лікарів і запускає…
Навіть за 20 років офіційного стажу можна претендувати на пенсію, але її розмір та вік…
Якщо ваша близька зникла, діяти потрібно швидко і правильно. Подати запит до Реєстру можна онлайн…