Новини

Риба, запечена під сметаною

ГОТУВАННЯ. Беремо чисте філе риби і нарізаємо на порційні шматочки, солимо, паніруємо в борошні і смажимо до готовності.

На деко кладемо сиру цибулю (50% всієї норми), заливаємо сметаною, викладаємо рибу, зверху – решту цибулі, знову сметану. Засипаємо твердим сиром і запікаємо в духовці. Подаємо з гарніром.

Це норма на одну порцію, краще запікати п’ять і більше порцій. Страва смачна й соковита. Рибу можна використовувати тріску або окуня, або ту, яку любите. Єдине – брати чисте філе (без кісток і шкірки).

Часто готую цю страву, виходить швидко та смачно!

Нагадаємо, раніше ми розповідали про готування рибних вареників.

Новое на сайте

  • Новини

Час – гроші: власникам квартир та будинків важливо сплатити їх до 1 вересня

Власникам квартир та будинків в Україні нагадали: до 1 вересня необхідно розрахуватися із податками за…

19/08/2025 21:38
  • Статті

Чому з телефону зникають гроші, або про кнопковий телефон та інтернет

Поки одні оновлюють айфони, інші вірні кнопковим «Нокіям». Але мобільні оператори, схоже, вирішили: інтернет потрібен…

19/08/2025 20:47
  • Новини

Літній пиріг без яєць і молока – галета, яка підкорить усіх

Хочете порадувати себе ароматною випічкою, але без яєць та молока? Пісна галета з фруктами та…

19/08/2025 19:57
  • Новини

Ще одне солодке рішення Кабміну: зарплата лікарів зросте до 35 тисяч – кого це торкнеться

На тлі війни і навантаження на медсистему, що триває, уряд посилює підтримку лікарів і запускає…

19/08/2025 18:58
  • Новини

20 років трудового стажу: на яку пенсію можна розраховувати в Україні

Навіть за 20 років офіційного стажу можна претендувати на пенсію, але її розмір та вік…

19/08/2025 17:59
  • Статті

Якщо зникла близька людина: як подати запит онлайн

Якщо ваша близька зникла, діяти потрібно швидко і правильно. Подати запит до Реєстру можна онлайн…

19/08/2025 16:59