ГОТУВАННЯ. Беремо чисте філе риби і нарізаємо на порційні шматочки, солимо, паніруємо в борошні і смажимо до готовності.
На деко кладемо сиру цибулю (50% всієї норми), заливаємо сметаною, викладаємо рибу, зверху – решту цибулі, знову сметану. Засипаємо твердим сиром і запікаємо в духовці. Подаємо з гарніром.
Це норма на одну порцію, краще запікати п’ять і більше порцій. Страва смачна й соковита. Рибу можна використовувати тріску або окуня, або ту, яку любите. Єдине – брати чисте філе (без кісток і шкірки).
Часто готую цю страву, виходить швидко та смачно!
Нагадаємо, раніше ми розповідали про готування рибних вареників.
Якщо ваші орхідеї перестали активно цвісти або страждають від хвороб, спробуйте ці два прості та…
Повістки за межами України. Що можуть і чого не можуть робити українські диппредставництва стосовно мобілізації?
Вікові надбавки та доплати. Які суми можуть отримати українці у старшому віці.
Звичне прання порошком не завжди рятує білі шкарпетки від пожовтіння та запаху. Два прості засоби…
Картопля та горіхи — ідеальне поєднання для пісних котлет, які виходять ситними й надзвичайно смачними.
Пенсійний фонд запровадив нову вимогу: частині пенсіонерів потрібно подати спеціальну заяву. Кого це стосується.