ІНГРЕДІЄНТИ: склянка борошна, 2 яйця, 60 г цукру, 100 г вершкового масла, 1,5 чайної ложки розпушувача в тісто, чайна ложка кориці, щіпка солі, 2 столові ложки молока, полуниця – за смаком.
ЯК ГОТУВАТИ? М’яке вершкове масло розтерти з цукром, вбити 2 яйця. Перемішати до однорідності. Додати молоко, перемішати. Всипати просіяне борошно, розпушувач, корицю і сіль – перемішати. Форму (діаметром 20 см) змастити олією, посипати манкою або борошном.
Викласти тісто і розрівняти. Полуницю помити, розрізати на половинки і викласти на тісто.
Запікати 30 хвилин у духовці при температурі 180 градусів, охолодити і нарізати.
Раніше ми розповідали про незвичайний десерт – шоколадний манник.
Від мінусових ночей до майже весняного тепла. Чим здивує понеділок?
Як підготувати грядки зараз, щоб навесні зібрати рекордну кількість моркви. Дві техніки підзимового посіву, які…
Кулінарний хіт у будь-яку пору року. Ось як приготувати смачну і корисну страву з інгредієнтів,…
Наступні 7 днів відкриють шлях до рішень, які ви давно відкладали. Астрологи розповіли, чого ще…
У яку воду треба класти картоплю при варінні кип'яток чи холодну? От якому випадку це…
Кабмін готується до пікового навантаження. Чому заяви варто подати до Різдва?