Субота, 31 Липня, 2021
ГоловнаДомашня енциклопедіяНезвичайний десерт - шоколадний манник

Незвичайний десерт – шоколадний манник

Манник - це солодка випічка, що готується без борошна. Він виходить легким і дуже смачним. Сьогодні ми пектимо не простий манник, а шоколадний.

ІНГРЕДІЄНТИ: 400 мл 20-процентної сметани, 4 столові ложки цукру, 2 столові ложки какао, 1,5 склянки манки, яйце, 0,5 чайної ложки соди, столова ложка коньяку, 4-6 столових ложок малинового варення. ЯК ГОТУВАТИ? Змішати какао, сметану, цукор. Додати яйце і соду, все ретельно перемішати. Всипати манку і влити коньяк, перемішати. Тісто має бути як густа сметана. Половину тіста викласти у форму, змащену олією, на нього – малину и решту тіста. Пекти при температурі 180 градусів протягом 45 хвилин. Зверху манник можна посипати цукровою пудрою.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про готування лінивих вареників на парі.

Нове на сайті