ІНГРЕДІЄНТИ: 400 мл 20-процентної сметани, 4 столові ложки цукру, 2 столові ложки какао, 1,5 склянки манки, яйце, 0,5 чайної ложки соди, столова ложка коньяку, 4-6 столових ложок малинового варення. ЯК ГОТУВАТИ? Змішати какао, сметану, цукор. Додати яйце і соду, все ретельно перемішати. Всипати манку і влити коньяк, перемішати. Тісто має бути як густа сметана. Половину тіста викласти у форму, змащену олією, на нього – малину и решту тіста. Пекти при температурі 180 градусів протягом 45 хвилин. Зверху манник можна посипати цукровою пудрою.
Нагадаємо, раніше ми розповідали про готування лінивих вареників на парі.
Пенсіонери та люди з інвалідністю у травні продовжують отримувати грошову допомогу від ВПП ООН. Що…
Кекси - це не тільки звичний солодкий десерт. На основі яєць можна готувати дуже смачні,…
З 1 червня у "Дії" з'являться платні функції: "Дія" починає монетизувати послуги
Фахівці перевіряють вакансії, розміщені роботодавцями та кадровими агентствами.
Розсада добре прижилася, але з настанням спеки, незважаючи на поливи, кущики починають в'янути, а листя…
Порадуйте своїх рідних і гостей неймовірно ніжним десертом, який готується за лічені хвилини без особливих…