ІНГРЕДІЄНТИ: 400 мл 20-процентної сметани, 4 столові ложки цукру, 2 столові ложки какао, 1,5 склянки манки, яйце, 0,5 чайної ложки соди, столова ложка коньяку, 4-6 столових ложок малинового варення. ЯК ГОТУВАТИ? Змішати какао, сметану, цукор. Додати яйце і соду, все ретельно перемішати. Всипати манку і влити коньяк, перемішати. Тісто має бути як густа сметана. Половину тіста викласти у форму, змащену олією, на нього – малину и решту тіста. Пекти при температурі 180 градусів протягом 45 хвилин. Зверху манник можна посипати цукровою пудрою.
Нагадаємо, раніше ми розповідали про готування лінивих вареників на парі.
Магнітні бурі впливають на здоров'я багатьох людей, і щоб добре підготуватися до складного періоду, потрібно…
Деякі паспорти можуть втратити чинність – і ви залишитися без документа. Що саме стати причиною…
Частина отримувачів соцдопомоги може опинитися без виплат – і причина в новій процедурі, яку запровадили…
Цей виняток у пенсійному законодавстві стосується не всіх, але якщо ви підпадаєте під категорію –…
Здається, що в тіні росте лише трава? Насправді є десятки культур, які чудово почуваються без…
Ці кабачкові рулетики зникнуть зі столу швидше, ніж ви встигните подати до них соус. Неймовірний…