ІНГРЕДІЄНТИ: 400 мл 20-процентної сметани, 4 столові ложки цукру, 2 столові ложки какао, 1,5 склянки манки, яйце, 0,5 чайної ложки соди, столова ложка коньяку, 4-6 столових ложок малинового варення. ЯК ГОТУВАТИ? Змішати какао, сметану, цукор. Додати яйце і соду, все ретельно перемішати. Всипати манку і влити коньяк, перемішати. Тісто має бути як густа сметана. Половину тіста викласти у форму, змащену олією, на нього – малину и решту тіста. Пекти при температурі 180 градусів протягом 45 хвилин. Зверху манник можна посипати цукровою пудрою.
Нагадаємо, раніше ми розповідали про готування лінивих вареників на парі.
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…
Вже з вересня українські пенсіонери можуть зіткнутися із важливими змінами. Розповідаємо, кого торкнуться нововведення.
З липня 2025 року всі аптеки, що беруть участь у програмі, зобов'язані укласти договір із…
Навіть досвідчені господині припускаються помилок, через які котлети стають гумовими або розвалюються. Розбираємо головні кулінарні…