“Не можу точно сказати, чи пов’язано це з апетитом, чи зі щирою привітністю, чи це просто борщ із сушеними карасями, який мої землячки готують так майстерно, — причина може бути різною, але знаю одне: я добре пообідав і ще гарніше заснув після їжі», — такі рядки залишив у своєму щоденнику Тарас Шевченко.
Читайте також: Як зробити борщ яскраво-червоним: корисні поради
Борщ із карасями, який справив на Шевченка таке враження, готувався з риби, висушеної в печі. У сучасному світі, звичайно, не так просто знайти спосіб засушити рибу в печі, оскільки такі традиції у більшості будинків майже зникли. Тому кухарі пропонують оновлену версію пісного борщу зі смаженими карасями.
Подавайте із зеленню, сметаною, пампушками та часником.
Вас також можуть зацікавити новини:
Весняне обрізання рослин у саду – важливий етап догляду за ними, який забезпечить здоров'я рослини…
Готувати шоколадні ласощі вдома ще ніколи не було так просто – всього чотири інгредієнти і…
Пам'ятайте, що не весь одяг в Україні можна носити законно. Що під забороною і загрожує…
Пенсійний експерт попереджає, що підвищення пенсій щодо інвалідності внаслідок березневої індексації отримають не всі.
Українцям пропонують оформити заявки на отримання грошової допомоги з бюджету. Хто може це зробити та…
В Україні відбудеться чергове підвищення комунальних тарифів. Кому та скільки доведеться платити.