Ця популярна та улюблена багатьма риба може збільшити ризик розвитку онкологічних захворювань

Этот материал также доступен на русском языке

Рыба
Попри всю користь, яку може принести вживання риби, існує цілий ряд пересторог. Найголовніша – спосіб приготування рибних страв, який перетворює корисний продукт на відверто шкідливий. Деякі рибні продукти здатні збільшити ризики онкологічних захворювань.

Часте вживання солоної риби у великій кількості може збільшити ризик розвитку онкологічних захворювань, переконує головний фармацевт інтернет-аптеки Medicine Direct Хуссейн Абде, пише «Крапка».

До канцерогенів першої групи разом із переробленим м’ясом відносять солону рибу, приготовлену шляхом маринування та соління.

Чим небезпечна солона риба

У солоній рибі тривалого зберігання утворюються канцерогени. Так фахівці називають елементи, які здатні викликати рак. Тож копчені, солоні та мариновані рибні страви не варто вживати постійно. Такі продукти слід обмежити, віддаючи перевагу здоровому і збалансованому харчуванню.

Читайте також:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні