Любите оладки та рибу? Чому б не об’єднати ці дві улюблені страви? Ми пропонуємо вам незвичайний рецепт, який перетворить звичайні оладки на справжній гастрономічний хіт.
Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніші деруни із секретним компонентом.
Інгредієнти (на 4 порції):
- борошно з розпушувачем – 250 г
- сода – 1/2 ч. л.
- розтоплене вершкове масло – 50 г
- сік 1/2 лимона
- кефір – 200 мл
- невеликий кабачок чи цукіні – 1 шт.
- горбуша гарячого копчення – 300 г
- олія – для смаження
- салатне листя – для подачі
- сіль
Приготування:
- Кабачок натираємо на великій тертці або нарізаємо дрібними кубиками.
- Половину горбуші розминаємо вилкою і змішуємо з кабачками.
- Просіяне борошно змішуємо з кефіром, збиваємо міксером, щоб у тесті не було грудочок.
- Додаємо розтоплене вершкове масло, сік лимона, соду, сіль, кабачок із рибою. Збиваємо все блендером або добре перемішуємо.
- Розігріваємо сковороду з олією, формуємо оладки за допомогою ложки і смажимо їх на середньому вогні по 3-4 хвилини з двох сторін до золотистого кольору.
- Готові оладки розкладаємо по тарілках, зверху викладаємо шматочки риби, подаємо з листям салату.
Вас також можуть зацікавити новини: