У День випікання печива саме час приготувати щось особливе. Тим паче на носі різдвяні свята. Пропонуємо вам простий рецепт різдвяного печива з глазур’ю, яке дуже весело пекти всією родиною.
Раніше ми розповідали, як спекти м’які та повітряні пряники на кефірі.
1. Збийте разом масло, мед, цукор та жовток.
2. Змішайте борошно, розпушувач, сіль та спеції.
3. З’єднайте масляну суміш із борошняною та замісіть тісто. Заберіть його в холодильник на годину.
4. Зробіть глазур: збийте білок із цукровою пудрою до стійких піків і заберіть у холодильник.
5. Розкотіть тісто, виріжте печиво формами і викладіть на пергаментний папір.
6. Випікайте медове печиво в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10-15 хвилин.
7. Готове печиво остудіть, прикрасьте приготованою глазур’ю білкової з кондитерського мішка і дайте їй застигнути.
Вас також можуть зацікавити новини:
Вихід на пенсію — це особливий момент у житті кожної людини. Не варто сприймати цей…
Земля завжди була і залишається цінністю, і ціна її постійно зростає. Тому люди, які мають…
Нерідко загиблі чоловіки вдів мали кілька пільгових статусів. Як це позначається на допомозі членам сімей…
Позбутися сухих кінчиків у кімнатних рослин і запобігти їхній подальшій появі допоможуть прості поради.
Скільки доведеться викласти за десяток яєць вже найближчим часом. Про що попереджають експерти.
Оголошено реєстрацію на отримання грошової допомоги. Зареєструватись можна по телефону.