Багато хто вважає піст часом обмежень, але це також можливість відкриття нових смаків та цікавих страв.
Яблучний домашній майонез відмінно підійде для маринування та запікання м’яса, птиці, заправки салатів. Соус готується на основі яблучного пюре та рослинної олії, тому такий цінний у дні посту.
Підготувати всі продукти.
Подавати з будь-яким салатом.
Читайте також:
Українська жіноча хустка в нашій культурі має символічне значення та вважається оберегом. Навіть існує неофіційне…
Взимку, у розпал застуд та захворювань, важливо підтримувати свій імунітет. Імунітет відіграє ключову роль у…
Якщо не знаєте, як надати пікантності страві з м'яса чи риби, спробуйте приготувати соус з…
Підвищений холестерин може призводити до серцево-судинних захворювань – від гіпертонії до інсульту та інфаркту.
Нещодавно Кабінет міністрів ухвалив постанову*, яка дає змогу ліквідувати МСЕК. Як зміниться встановлення інвалідності і…
Достроково вийти на пенсію можуть не лише ті, хто працював за списком №1 і №2…