Цей інгредієнт – не новинка. Його додають багато господинь при випіканні пирогів, кексів, тортів, але в дріжджове тісто його додають небагато. А дарма.
Саме розпушувач робить тісто ще більш повітряним, м’яким та пористим.
Приємного апетиту!
Вас також можуть зацікавити новини:
Напередодні зими через можливі відключення світла влада вирішила підтримати тих, хто самостійно подбав про обігрів…
Щороку нам обіцяють ухвалити нову пенсійну реформу. Мовляв, система стане справедливішою, а виплати зростуть ледь…
24 листопада відзначають Міжнародний день еволюції. Православні християни 24 листопада за новим церковним календарем (7…
Ідеально чиста постільна білизна – це не лише естетично, а й важливо для здоров’я. Тому…
Є спосіб, що допоможе змусити навіть стару яблуню плодоносити. Для багатьох садівників він може здатися…
24 листопада у північних та східних областях очікується дощ з мокрим снігом, на решті території…