Вівторок, 19 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяСправжній форшмак по-одеськи: три секрети найсмачнішої закуски

Справжній форшмак по-одеськи: три секрети найсмачнішої закуски

Этот материал также доступен на русском языке
Один раз спробувавши форшмак за цим рецептом, ви більше ніколи не погодитеся на жоден інший!

Форшмак – закуска, кохана багатьма, проте далеко не всі вміють її приготувати правильно. Розповідаємо найсмачніший рецепт форшмаку по-одеськи. Головне, знати три невеликі секрети – і закуска вийде ідеальною.

Раніше ми розповідали, як приготувати смачну скумбрію домашнього соління.

Інгредієнти:

  • бочковий оселедець – 3 шт.
  • цибуля – 4 шт. середнього розміру
  • варена картопля – 3 шт.
  • варені яйця – 3 шт.
  • кислі зелені яблука – 2 шт.
  • вершкове масло – 200 г
  • сік вичавленої шматочка лимона

Приготування:

  1. Рибу очистіть від кісток.
  2. Картоплю, яйця, цибуля та яблука очистіть і натріть на великій тертці.
  3. Один із секретів одеського форшмаку – цибулю треба підсмажити (він має плавати в олії). Другий секрет – оселедець перемолоти на ручній м’ясорубці або нарубати ножем вручну.
  4. Усі інгредієнти з’єднайте та перемішайте.
  5. Третій секрет ідеального одеського форшмаку – потрібно збризкати його соком вичавленої часточки лимона.
  6. Прикрасити закуску можна кропом.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні