Форшмак – закуска, кохана багатьма, проте далеко не всі вміють її приготувати правильно. Розповідаємо найсмачніший рецепт форшмаку по-одеськи. Головне, знати три невеликі секрети – і закуска вийде ідеальною.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачну скумбрію домашнього соління.
Інгредієнти:
- бочковий оселедець – 3 шт.
- цибуля – 4 шт. середнього розміру
- варена картопля – 3 шт.
- варені яйця – 3 шт.
- кислі зелені яблука – 2 шт.
- вершкове масло – 200 г
- сік вичавленої шматочка лимона
Приготування:
- Рибу очистіть від кісток.
- Картоплю, яйця, цибуля та яблука очистіть і натріть на великій тертці.
- Один із секретів одеського форшмаку – цибулю треба підсмажити (він має плавати в олії). Другий секрет – оселедець перемолоти на ручній м’ясорубці або нарубати ножем вручну.
- Усі інгредієнти з’єднайте та перемішайте.
- Третій секрет ідеального одеського форшмаку – потрібно збризкати його соком вичавленої часточки лимона.
- Прикрасити закуску можна кропом.
Вас також можуть зацікавити новини: