Серед цитрусових особливо вирізняється лимон. Лимони дуже корисні для здоров’я і при цьому доступні за ціною. Вітамін С, що міститься в них, захищає організм від вірусів і застуди.
Про властивості лимона ми розповідали нещодавно – Чудеса на кухні: як використовувати лимон у кулінарії. Але це ще не все.
Змішайте цедру лимона з рівною кількістю крупної морської солі та використовуйте суміш для приправлення овочів, макаронів, рису, різотто, супу тощо.
Зберігайте приправу в банці.
Цитрусова олія підходить для заправки салатів, маринадів, пасти та риби, а також для додання легкої цитрусової нотки різним соусам.
Читайте також:
У багатьох українців підвіконня прикрашають фіалки, але не всі квітникарі можуть похвалитися яскравим та пишним…
У понеділок, 25 листопада, під впливом антициклону на всій території країни опадів не очікується. Вночі…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Цей тиждень обіцяє бути насиченим: Марс та Плутон формують опозицію, додаючи динаміки у розвиток світових…
Коли закінчиться війна в Україні – військовий експерт зробив несподіваний прогноз
Різдвяний піст потрібен нам для того, щоб приготувати свою душу до зустрічі великого свята –…