Коли хочеться лобіо, але зовсім не хочеться довго вовтузитися з приготуванням, спробуйте цей рецепт. Він дуже простий, а смак страви приведе вас у захват!
Раніше ми розповідали, як приготувати квасолю із цибулею.
Інгредієнти:
- Квасоля в томаті – 500 г
- Цибуля ріпчаста – 250 г
- Помідори – 2 шт.
- Олія – 2 ст. л.
- Часник – 3-4 зубчики
- Коріандр – 0,5 ч. л.
- Перець гострий – ⅓ ч. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Спеції “Хмелі-сунелі” – 1 ст. л.
- Кінза
Приготування:
- Дрібно наріжте і пропасируйте цибулю та часник.
- Очистіть помідори від шкірки, дрібно наріжте і відправте до цибулі та часнику, трохи пропасувавши.
- Викладіть квасолю в миску і додайте до неї цибулю з часником та помідорами, дрібно нарізану кінзу, коріандр, перець, сіль, хмелі-сунелі.
- Викладыть лобіо у форму, накрийте фольгою, в якій зробіть дірочки, і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 40-60 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини: