П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяІ ніякої метушні: готуємо ліниве лобіо по-грузинськи

І ніякої метушні: готуємо ліниве лобіо по-грузинськи

Этот материал также доступен на русском языке
Ловіть найпростіший рецепт лобіо – вийде просто неймовірним!

Коли хочеться лобіо, але зовсім не хочеться довго вовтузитися з приготуванням, спробуйте цей рецепт. Він дуже простий, а смак страви приведе вас у захват!

Раніше ми розповідали, як приготувати квасолю із цибулею.

Інгредієнти:

  • Квасоля в томаті – 500 г
  • Цибуля ріпчаста – 250 г
  • Помідори – 2 шт.
  • Олія – ​​2 ст. л.
  • Часник – 3-4 зубчики
  • Коріандр – 0,5 ч. л.
  • Перець гострий – ⅓ ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Спеції “Хмелі-сунелі” – 1 ст. л.
  • Кінза

Приготування:

  1. Дрібно наріжте і пропасируйте цибулю та часник.
  2. Очистіть помідори від шкірки, дрібно наріжте і відправте до цибулі та часнику, трохи пропасувавши.
  3. Викладіть квасолю в миску і додайте до неї цибулю з часником та помідорами, дрібно нарізану кінзу, коріандр, перець, сіль, хмелі-сунелі.
  4. Викладыть лобіо у форму, накрийте фольгою, в якій зробіть дірочки, і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 40-60 хвилин.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні