Попередньо замариновані, а потім обсмажені на сковороді, серця виходять м’якими і соковитими всередині, з апетитною скоринкою зовні.
Курячі серця – 300 грамів, соєвий соус – 3 столові ложки, яйця – 2 штуки, борошно – 100 грамів, сіль, перець, сухий часник, паприка, олія – за смаком.
Вас також можуть зацікавити новини:
Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…
Річкова риба посідає важливе місце у раціоні українців. Найперша її перевага в доступності у свіжому…
Орхідеї - улюблені рослини багатьох, але не всі квітникарі знають, чи можна обприскувати орхідеї, чи…
22 листопада на території України очікується сніг, вітер, місцями дощі. На сході та півдні без…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
В останній місяць осені розпочинається Різдвяний піст. За новоюліанським календарем він триває з 15 листопада…