П’ятниця, 11 Жовтня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяУ магазин більше — ні ногою: готуємо улюблені цукерки "Метеорит" у домашніх...

У магазин більше — ні ногою: готуємо улюблені цукерки “Метеорит” у домашніх умовах

Этот материал также доступен на русском языке
Усього п'ять інгредієнтів і трохи часу — і ваші улюблені шоколадно-горіхові цукерки готові!

Цукерки “Метеорит” — це справжній смак дитинства. Щоб його відчути, зовсім необов’язково йти в магазин, адже власноруч зроблені солодощі набагато смачніші. Переконайтеся в цьому простого рецепта.

Раніше ми розповідали, як приготувати торт Прага за 10 хвилин.

Інгредієнти:

  • підсмажені волоські горіхи (фундук, мигдаль, арахіс) — 300 г
  • яєчний білок — 1 шт.
  • цукрова пудра — 70 г;
  • ванільний цукор — за смаком;
  • чорний шоколад — 200 г.

Приготування:

  1. Горіхи подрібнюємо у блендері, але не дрібно.
  2. У каструлі з товстим дном змішуємо яєчний білок, цукрову пудру та ванільний цукор, додаємо більшу частину горіхів і відправляємо на плиту на середній вогонь.
  3. Тримаємо суміш на вогні приблизно 10 хвилин, постійно помішуючи. Висипаємо в каструлю частину горіхів і ретельно перемішуємо до однорідності.
  4. Формуємо з горіхової маси цукерки та відправляємо їх у холодильник на 10 хвилин.
  5. На водяній бані розтоплюємо шоколад.
  6. Формуємо з горіхової маси цукерки, занурюємо їх вилкою у розтоплений шоколад і викладаємо на дошку з пергаментом. Даємо цукеркам охолонути.

Вас також можуть зацікавити новини:

  1. Комбуча чи чайний гриб – у чому різниця між цими напоями (відео)
  2. Як зробити борщ яскраво-червоним: корисні поради для наших господарок (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні