Корисна, дієтична та смачна універсальна овочева підлива підійде до будь-якого гарніру: до круп, картоплі, макаронів. Така підлива облагородить і м’ясні страви, додасть їм соковитості.
Робиться з найпростіших інгредієнтів – овочів з додаванням звичних спецій, і як загусник – борошно цільнозернове.
Морква – 1 штука, цибуля – 1 штука, помідор – 1 штука, перець болгарський – 1 штука, борошно – 1 столова ложка з гіркою, молоко – 1,5 склянки, зелень кропу або петрушки, перець чорний мелений і сіль – за смаком.
Вас також можуть зацікавити новини:
За даними Мінсоцполітики, продовження виплат буде автоматичним, звертатися додатково нікуди не потрібно. Проте перевірки на…
Троянди - це не лише гарні, а й вибагливі квіти. Для створення справжнього розарію біля…
Щорічно 28 вересня мільйони людей відзначають Міжнародний день поке. Ця подія присвячена гавайській кухні, яка…
Клієнти Ощадбанку можуть отримати сертифікат на придбання необхідних товарів, для цього треба виконати умови програми.
Відбір буде здійснюватися на основі місцеперебування домогосподарства, його структури, статусу та доходу. Після заповнення онлайн-форми.…
Ця проста процедура забезпечує розрахунок суми з урахуванням фактичного споживання. Українцям регулярно нагадують необхідність своєчасно…