П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПатісони по-французьки: неймовірно смачна закуска розлітається зі столу за лічені хвилини

Патісони по-французьки: неймовірно смачна закуска розлітається зі столу за лічені хвилини

Этот материал также доступен на русском языке
Досвідчені знавці та гурмани стверджують, що за смаковими якостями ця страва не поступається рецептом звичного для багатьох м'яса французькою і навіть перевершує його.

Патисони по-французьки

Інгредієнти

Патисони — 3 штуки або 600 грамів, курячий фарш — 300 грамів, помідор — 1 штука, твердий сир — 150 грамів, рослинна олія — 20 грамів.

Приготування

  • Патисони помити і порізати кружальцями завтовшки приблизно 1 см.
  • Посолити їх і приправити за смаком.
  • Форму для запікання змастити 20 грамами рослинної олії.
  • Викласти у форму нарізані патисони, зверху розподілити курячий фарш, потім покласти кружечок помідора і скибочку сиру на кожен патисон.
  • Розігріти духовку до 170 градусів і запікати страву протягом 30-40 хвилин, поки сир не розплавиться і не утворить золотисту скоринку.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні