Раніше ми писали, як приготувати кабачки з фаршем.
Інгредієнти для коржів:
- Кабачки – 600-700 г (2 невеликих)
- Яйця – 4 шт
- Борошно – 200 г
- Сода – дрібка
- Кефір – 300 мл
- Кріп – маленький пучок
- Сіль, перець за смаком.
Для начинки:
- Сир твердий – 200 г
- Майонез – 250 г (можна додати сметани)
- Часник – 3-4 зубчики.
Приготування:
- Кабачки натерти на крупній тертці, злегка віджати, щоб прибрати зайву рідину. Додати яйця, борошно, посолити та поперчити. Все змішати, щоб вийшло тісто, як на оладки.
- Сковороду злегка змастити олією й випікати у ній млинці. Тісто потрібно просто розмазати ложкою по сковорідці, щоб млинці не вийшло занадто товстими. Обсмажувати їх з двох боків. Вийде приблизно 5 млинчиків. Готові млинці остудити.
-
У майонез додати пропущений через прес часник і перемішати. Помідори нарізати кружечками якнайтонше.
- Збираємо торт. Робимо у такій послідовності: млинець змастити майонезом (не дуже густо), зверху розкласти кружечки помідорів, потім знову млинець і т.д.
- Верхній шар просто прикрасити майонезом, помідором і кільцями зеленої цибулі.
Готовий торт прибрати в холодильник на півгодини.
А ще ми рекомендуємо приготувати кілька оригінальних страв із кабачків: