Субота, 21 Вересня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяХіт сезону: готуємо закусочний торт для справжніх гурманів

Хіт сезону: готуємо закусочний торт для справжніх гурманів

Этот материал также доступен на русском языке
Таку цікаву закуску оцінять навіть витончені гурмани. До того ж страва має простий спосіб приготування з мінімуму продуктів. А в результаті отримаєте смачну, ніжну, ароматну й оригінальну страву.

Раніше ми писали, як приготувати кабачки з фаршем.

Інгредієнти для коржів:

  • Кабачки – 600-700 г (2 невеликих)
  • Яйця – 4 шт
  • Борошно – 200 г
  • Сода – дрібка
  • Кефір – 300 мл
  • Кріп – маленький пучок
  • Сіль, перець за смаком.

Для начинки:

  • Сир твердий – 200 г
  • Майонез – 250 г (можна додати сметани)
  • Часник – 3-4 зубчики.

Приготування:

  1. Кабачки натерти на крупній тертці, злегка віджати, щоб прибрати зайву рідину. Додати яйця, борошно, посолити та поперчити. Все змішати, щоб вийшло тісто, як на оладки.
  2. Сковороду злегка змастити олією й випікати у ній млинці. Тісто потрібно просто розмазати ложкою по сковорідці, щоб млинці не вийшло занадто товстими. Обсмажувати їх з двох боків. Вийде приблизно 5 млинчиків. Готові млинці остудити.
  3. Збираємо торт. Робимо у такій послідовності: млинець змастити майонезом (не дуже густо), зверху розкласти кружечки помідорів, потім знову млинець і т.д.
  4. Верхній шар просто прикрасити майонезом, помідором і кільцями зеленої цибулі.

Готовий торт прибрати в холодильник на півгодини.

А ще ми рекомендуємо приготувати кілька оригінальних страв із кабачків:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні