Четвер, 19 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниПідходить усім жінкам: стилісти назвали стрижку, яка на піку популярності цієї осені

Підходить усім жінкам: стилісти назвали стрижку, яка на піку популярності цієї осені

Этот материал также доступен на русском языке
Прибрати добрий десяток років і виглядати стильно допоможе популярна стрижка лонг боб – так стилісти називають подовжене боб-каре. Ідеальний варіант для волосся середньої довжини, яка чудово підходить жінкам різного віку.

Особливості стрижки лонг-боб

Подовжений боб вирізняється асиметричним зрізом. Саме ця особливість додає молодечого вигляду, динамічності образу. Також це допомагає відвернути увагу від зморшок, які з’являються у старшому віці.

Раніше ми розповідали, які стрижки не виходять із моди ніколи.

Асиметричність може бути різною. Вона проявляється у подовжених пасмах біля обличчя та коротшої зони на потилиці. Або ж можна обрати асиметрію, яка буде полягати у зміщеного проділі та акценті на довжині тільки з одного боку.

Укладання такої стрижки може бути різноманітним. Довжина дозволяє і витягнуте рівним контуром волосся, і хвилі та кучері, а також зачіски з використанням шпильок.

Кому личить лонг-боб

Стрижка личить дівчатам та жінкам різного віку, а також з різною густиною та структурою волосся. З круглим, овальним і навіть дуже круглим обличчям лонг-боб поєднується ідеально. Це робить стрижку універсальною та підносить на вершини популярності цієї осені.

Існують вдалі варіанти стрижки лонг-боб з чубчиком і без. Все залежить від типу обличчя.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні