Звичайно, якщо ви любите традиційні біляші, то таке блюдо вам може і не сподобається. Але якщо ви не хочете возитися з тістом, а хочеться чогось смачного та оригінального швидко, то цей рецепт – справжня знахідка, причому не лише для лінивих господинь.
Раніше ми розповідали, як приготувати біляші на кефірі.
Інгредієнти:
- Фарш – 500 г;
- Цибуля – 1 шт.;
- Сіль, перець, паприка, орегано – за смаком;
- Петрушка;
- Яйце – 1 шт.;
- Кефір – 400 мл;
- Розпушувач – 1 чайна ложка;
- Борошно 250 г.
Приготування:
- Дрібно наріжте цибулю і обсмажте на сковороді з невеликою кількістю олії, потім цибулю перекладіть у тарілку, а на сковороду відправте фарш, обсмажуйте, постійно помішуючи. Коли фарш змінить колір, можна посолити та поперчити.
- Готовий фарш відправте до цибулі, перемішайте, додайте подрібнену петрушку, паприку та орегано.
- В окремому посуді з’єднайте кефір і яйце, перемішайте, посоліть, додайте просіяне з розпушувачем борошно і добре розмішайте тісто, щоб воно було без грудочок. Тісто має вийти як на оладки.
- Потім до фаршу додайте тісто і ретельно все розмішайте.
- Розігрійте сковороду з олією і обсмажте біляші з двох боків до золотистого кольору.