Четвер, 19 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниЗ цим відтінком волосся ви помолодшаєте відразу на 10 років, а ще...

З цим відтінком волосся ви помолодшаєте відразу на 10 років, а ще – виглядатимете модно та стильно

Этот материал также доступен на русском языке
Готуючи гардероб на осінь, варто замислюватися не лише про модний одяг та взуття. Стилісти радять не забувати, що зачіска – візитівка кожного образу. Так що якщо ви хочете цієї осені виглядати стильно та модно, прислухайтеся до порад експертів. Вони розповіли, які кольори та відтінки волосся вибрати, щоб бути у тренді.

До речі, відтінки, які радять стилісти на осінь не лише модні, а й допоможуть вам позбутися зайвих 10 років та виглядати молодшими.

Раніше ми розповідали, який колір волосся старить.

Пісочний блонд

Блонд – завжди у тренді. Але змінюються його модні відтінки. Скажіть «ні» попелястому і дайте відповідь «так» пісочному. Він надасть волоссю природного вигляду і натурального блиску.

Темний шоколад

Для брюнеток актуальним відтінком будуть темні ноти шоколаду. Локони виглядатимуть розкішно, а риси обличчя стануть виразнішими. Жінки з карими або зеленими очима у такому відтінку виглядають особливо чарівно.

Ванільний блонд

Максимально схожий на натуральний, але виглядає дорого – ванільний блонд. Майстру потрібно бути справжнім професіоналом, щоб досягти його на волоссі клієнтки. Але, якщо це вдасться, будьте впевнені – захоплені погляди вас зустрічатимуть та проводжатимуть повсюди.

Кориця

Карамельний підтон допомагає досягти відтінку кориці на волоссі. Це дозволить виглядати стильно і чудово вписуватися в гаму осінніх кольорів природи. До того ж такий колір досить універсальний, він личить жінкам із різним відтінком шкіри та кольору очей.

Карамельний каштан

Брюнетки, які не вітають кардинальні зміни, але бажають оновити свій образ, можуть сміливо зупинятися на відтінку «карамельний каштан». Важливо, щоб каштановий колір доповнювався саме карамеллю, але не натякав на червоний відблиск.

Читайте також: Стилісти назвали стрижки, які ідеально підходять для круглого обличчя: будете просто чарівними

Ці стрижки ідеально підходять для сивого волосся – ось які зачіски рекомендують стилісти

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні