Котлети із м’ясного фаршу з додаванням овочів виходять особливо смачними та соковитими. Можна додати капусту, кабачки або болгарський перець.
Пропонуємо зробити котлети з додаванням цвітної капусти.
фарш – 500 г, цвітна капуста – 200 г, яйце – 1 шт., цибуля – 1 шт., часник – 2 зубчики, майонез – 1 столова ложка, панірувальні сухарі, сіль та перець – за смаком.
• Цвітну капусту розібрати на суцвіття, обдати окропом і відварити 3 хвилини. Охолоджену капусту дрібно порізати.
• У миску до фаршу додати капусту, яйце, подрібнені цибулю та часник.
• Посолити, поперчити і ретельно перемішати фарш до однорідної маси.
• Якщо фарш занадто рідкий, додати 1-2 столові ложки панірувальних сухарів.
• Сформувати невеликі котлети і обваляти в борошні або панірувальних сухарях.
• Обсмажити котлети по 3-4 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.
• Додати в сковороду трохи води (1/4 склянки) і тушкувати під кришкою 5-7 хвилин.
Спробуйте й інші наші рецепти:
Перш ніж вирушити за покупкою газового котла, необхідно зрозуміти, який саме опалювальний прилад вам потрібен.…
Варто кілька разів відкласти миття духової шафи після приготування їжі, і краплі жиру та бруду…
Досі багато садівників сперечаються на тему: чи потрібно проводити побілку дерев і що це дає.…
19 вересня очікується невеликий дощ на Одещині, на решті території країни без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Чому «крутить» ноги ночами і які заходи допоможуть позбутися цього синдрому, розповіла невролог вищої категорії…